Miriam Dijst Coaching
Miriam Dijst Coaching

Zou je dit ook zo graag anders willen?

Weer zo’n nacht achter de rug dat je moeite had met slapen ….
Soms ben je midden in de nacht klaar wakker of ’s ochtends al heel vroeg en of je nou wilt of niet, iedere keer gaan die gedachten weer met je aan de loop.

Over wat je morgen allemaal moet doen bijvoorbeeld. Je hebt zoveel dingen die op je liggen te wachten, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je merkt dat je het overzicht een beetje kwijt raakt en grote zaken steeds aan het uitstellen bent. Het komt er op een of andere manier niet van en daardoor wordt je to-do-lijstje alleen maar langer in plaats van korter.

En wanneer de wekker gaat voel je je allesbehalve uitgerust en komt vertwijfeld de vraag omhoog hoe je die dag moet doorkomen. Maar wat moet, dat moet. Dus pep je jezelf maar weer op. Alleen weet je dat dit de buitenkant is en je je van binnen echt niet altijd zo positief voelt ….

 

Merk je daarnaast dat je:

  • Hoofd zo vol aanvoelt dat je steeds meer moeite krijgt om je te concentreren
  • Vaak een opgejaagd gevoel ervaart
  • Regelmatig irritaties voelt omdat het lijkt of iedereen wat van je wil
  • Tijd voor jezelf nodig hebt, maar dat er bijna nooit van komt
  • Vind dat je dit eigenlijk zelf moet oplossen, maar niet meer kan bedenken hoe

Blijf dan niet langer hiermee rondlopen, het kan echt anders!

 

Wanneer je ondanks al dit soort klachten toch op dezelfde manier door blijft gaan, riskeer je dat je lichaam een keer aan de noodrem gaat trekken. Het put je namelijk steeds verder en verder uit, waardoor de kans groot is dat je op een gegeven moment thuis komt te zitten met een burn-out.

Het aantal mensen met burn-out gerelateerde klachten neemt namelijk ieder jaar toe. Een paar jaar geleden was dit nog 1 op de 7 mensen met een baan, daarna 1 op de 6 en uit onderzoek is gebleken dat het dit jaar zelfs om 1 op de 5 gaat.

Het hoeft echt niet zover te komen, ik kan je daarbij helpen!

 

Herken je dit?
Vraag dan hier een gratis stress-analyse aan

 

Hoe mooi zou het zijn als je wel weer voldoende tijd en energie hebt om te doen wat je graag wilt doen. Dat je weer ontspannen en relaxed bent en je hoofd lekker licht aanvoelt. Dat je weer heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Dat je weer tijd voor jezelf kunt vrijmaken, voor de mensen om je heen of om lekker sportief en energiek bezig te zijn.

Dit hoeft niet bij een droom of verlangen te blijven …

 

Als specialist in de begeleiding bij stress en burn-out klachten, ben ik de juiste persoon om jou te helpen dit verlangen te realiseren. Ik weet precies wat het is om je overbelast te voelen en constant het idee te hebben tijd tekort te komen. Had ik in die periode maar zelf een coach gehad, dan had dit proces geen jaren hoeven duren. Je leest mijn verhaal hier.

Met het stellen van de juiste vragen, mijn expertise met betrekking tot de aanpak van stress en burn-out en mijn eigen ervaringen, kan ik jou als geen ander bij dit proces begeleiden. Ik laat je nieuwe inzichten opdoen, nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken, inspireer en motiveer je, waardoor je weer vol (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Twijfel daarom niet langer,
je hoeft het niet alleen te doen, ik help je hier graag bij!

 

Vraag hier een gratis stress-analyse aan

 

Plaats een reactie

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres