Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en je lijf? Merk je dat je al wat langer last hebt van stress met alle klachten die daarmee samengaan?

Dan is Acces Bars echt iets voor jou!Miriam Dijst Coaching

Access Bars is een techniek om op een eenvoudige manier rust in je hoofd en ontspanning in je lijf te ervaren. En ik zeg wel eens, het is het totale omgekeerde van een coachgesprek.

Je ligt voor de sessie namelijk op een behandeltafel, net zoiets als bij een fysiotherapeut bijvoorbeeld. En praten mag tijdens de behandeling, maar het is vaak ook fijn om niet te praten en zo de sessie helemaal te kunnen doorvoelen.

 

Wat Access Bars inhoudt

In het kort uitgelegd werkt Acces Bars met 32 punten die zich op verschillende delen van je hoofd bevinden. Deze punten hebben een relatie met energiebanen die zich in en op je hoofd bevinden. Door steeds een combinatie van een paar van deze punten zachtjes aan te raken gedurende een aantal minuten, gaan de verbindingsbanen tussen deze punten stromen. Daar waar de energie op deze energiebanen vastzat, kan dan zo worden losgelaten.

Dit zorgt ervoor dat er meer rust en ruimte in je hoofd komt, waardoor je je heerlijk ontspannen gaat voelen. Dat merk je vaak al tijdens of vlak na de behandeling. Daarnaast kunnen er, door het weer doorstromen van deze energie, beperkende gedachten of overtuigingen worden losgelaten en daarmee ook de bijbehorende emoties. Deze veranderingen zijn vaak waarneembaar in de eerste weken na de behandeling.

Na een Acces Bars sessie kan je bijvoorbeeld merken dat je minder last hebt van stress, piekeren, een vol hoofd, negatieve gedachten of een wat depressief gevoel. Je kunt je dus meer ontspannen voelen, rustiger in je hoofd en lijf, energieker en ook dat je merkt dat je makkelijker met zaken kunt omgaan waar je je eerder zorgen over maakte. Daarnaast kan het zo zijn dat je beter en dieper gaat slapen.

 

Sessie of traject

Om eens te ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen, kan je bij mij een afspraak maken voor een losse sessie, die zo’n 70 minuten duurt. De kosten voor deze sessie bedragen € 90,–.

Daarnaast is het ook mogelijk een Access Bars traject te doen. Dat houdt in dat je 4 Access Bars sessies afspreekt die eenmaal per 4 weken plaatsvinden. Doordat een Access Bars sessie zo’n 3 tot 4 weken kan doorwerken, ga je met de volgende sessie gelijk verder op het eerder behaalde resultaat van de sessie daarvoor.

Van mijn klanten krijg ik vaak te horen dat ze dan alweer uitkijken naar de volgende sessie, vooral door de ontspannende werking. Voor een traject van 4 sessies krijg je een totale korting van € 40,– (in vergelijking met 4 losse sessies), waarmee het totaalbedrag uitkomt op € 320,–.

En nog een leuk weetje, de Access Bars sessies neem ik vaak ook op in een coachtraject, dat is namelijk een hele goede combi 😊

De sessies vinden plaats in mijn coachruimte in Heemskerk, op het adres De Trompet 1000 (2e etage).

 

Ervaringen klanten

Ik heb de Access Bars behandelingen als zeer ontspannen ervaren. Hiervoor was ik in mijn hoofd altijd met mijn werk bezig en kon dit na de behandelingen meer loslaten, waardoor ik meer rust heb gekregen in mijn hoofd.

Marja

Een Access Bars bij Miriam is voor mij een moment van diepe ontspanning. Dit heb ik eerder nog niet ervaren. Na de behandeling merk ik dat ik beter en dieper slaap, zijn mijn nare dromen afgenomen en word ik energiek wakker.

Ellen

Stil liggen is eigenlijk niets voor mij, tot ik een keer een Access Bars behandeling mocht ervaren. Hoe heerlijk als je merkt dat je toch ontspannen kunt liggen van alles voelt gebeuren in je lichaam. Ik werd rustig, zag prachtige kleuren en voelde me heerlijk fit na afloop!

Pien

Vooral de eerste behandeling was heel bijzonder om mee te maken. Ik kreeg een apart gevoel in mijn benen, een gevoel van volledige doorstroming. Na de Access Bars ben ik zeer ontspannen, voel ik mij rustiger en slaap ik beter.

Erica

Heb je belangstelling en wil je ook eens ervaren wat een Access Bars sessie voor je kan doen? Meld je dan aan door hieronder je gegevens in te vullen, dan neem ik snel contact met je op voor het maken van een afspraak.