Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en je lijf? Merk je dat je al wat langer last hebt van stress met alle klachten die daarmee samengaan?

Dan is Acces Bars echt iets voor jou!access bars behandeling

Access Bars is een techniek om op een eenvoudige manier rust in je hoofd en ontspanning in je lijf te ervaren. En ik zeg wel eens, het is het totale omgekeerde van een coachgesprek.

Tijdens een Access Bars behandeling lig je namelijk op een behandeltafel, net zoiets als bij een fysiotherapeut bijvoorbeeld. En praten mag tijdens de behandeling, maar het is vaak ook fijn om niet te praten en zo de sessie helemaal te kunnen doorvoelen.

 

Wat Access Bars inhoudt

In het kort uitgelegd werkt Acces Bars met 32 punten die zich op verschillende delen van je hoofd bevinden. Deze punten staan voor verschillende aspecten in je leven en hebben een relatie met de energiebanen die door je lichaam stromen. Door steeds een combinatie van een paar van deze punten zachtjes aan te raken gedurende een aantal minuten, gaat daar waar de energie in die energiebanen is vastgelopen, weer stromen.

Dit zorgt ervoor dat er meer rust en ruimte in je hoofd komt, waardoor je je heerlijk ontspannen gaat voelen. Dat merk je vaak al tijdens of vlak na de behandeling. Daarnaast kunnen er, door het weer doorstromen van deze energie, beperkende gedachten of overtuigingen worden losgelaten en daarmee ook de bijbehorende emoties. Deze veranderingen zijn vaak waarneembaar in de eerste weken na de behandeling.

 

Wat een Access Bars behandeling voor je kan betekenen

Na een Acces Bars behandeling kan je bijvoorbeeld merken dat je minder last hebt van stress, piekeren, een vol hoofd, negatieve gedachten, angstklachten of een wat depressief gevoel. Je kunt je dus meer ontspannen voelen, rustiger in je hoofd en lijf, energieker en ook dat je ineens merkt dat je makkelijker met zaken kunt omgaan waar je je eerder zorgen over maakte. Daarnaast kan het zo zijn dat je beter en dieper gaat slapen.

Handig om te weten: Ik werk alleen met methodes die ‘evidence based’ zijn. Dat betekent dat uit onderzoek is gebleken dat ze bewezen effectief zijn. Daar valt een Access Bars behandeling dus ook onder.

Dr. Dain Heer, mede-oprichter van Access Consciousness, waar Access Bars een onderdeel van is, laat je in dit filmpje in het kort zien wat een sessie Access Bars voor je kan betekenen.

Access Bars introductie-sessie

Om te ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen, kan je bij mij een afspraak maken voor een introductie-sessie, zie het maar als een eerste sessie om te ervaren wat Access Bars inhoudt en wat het voor je doet. Een sessie duurt ruim een uur en kost normaal gesproken € 90,–, maar voor de introductie-sessie ontvang je een korting van € 20,– en betaal je dus € 70,–.

Mocht je na de introductie-sessie belangstelling hebben voor een volgende sessie, dan maken we gelijk een afspraak voor een vervolg. Maar ook kan je het natuurlijk bij deze ene sessie houden.

Het vervolg kan eenvoudig een volgende afspraak zijn of dat je kiest voor een Access Bars traject. Dit laatste houdt in dat je 4 Access Bars behandelingen afspreekt die eenmaal per 4 weken plaatsvinden. Doordat een Access Bars behandeling zo’n 3 tot 4 weken kan doorwerken, ga je met de volgende sessie gelijk verder op het eerder behaalde resultaat van de sessie daarvoor.

Van mijn klanten krijg ik vaak te horen dat ze dan alweer uitkijken naar de volgende behandeling, vooral ook door de ontspannende werking. Het is echt een moment even helemaal voor jezelf. Voor een traject van 4 sessies krijg je een totale korting van € 40,– (in vergelijking met 4 losse vervolgsessies), waarmee het totaalbedrag uitkomt op € 320,–.

En nog een leuk weetje, de Access Bars behandelingen neem ik vaak ook op in een coachtraject, dat is namelijk een hele goede combi 😊

De sessies vinden plaats in mijn coachruimte in Heemskerk, op het adres De Trompet 1000 (2e etage).

 

Ervaringen klanten

Ik heb de Access Bars behandelingen als zeer ontspannen ervaren. Hiervoor was ik in mijn hoofd altijd met mijn werk bezig en kon dit na de behandelingen meer loslaten, waardoor ik meer rust heb gekregen in mijn hoofd.

Marja

Een Access Bars bij Miriam is voor mij een moment van diepe ontspanning. Dit heb ik eerder nog niet ervaren. Na de behandeling merk ik dat ik beter en dieper slaap, zijn mijn nare dromen afgenomen en word ik energiek wakker.

Ellen

Stil liggen is eigenlijk niets voor mij, tot ik een keer een Access Bars behandeling mocht ervaren. Hoe heerlijk als je merkt dat je toch ontspannen kunt liggen van alles voelt gebeuren in je lichaam. Ik werd rustig, zag prachtige kleuren en voelde me heerlijk fit na afloop!

Pien

Vooral zo'n eerste behandeling en je nog niet weet wat er gaat gebeuren, was heel bijzonder om mee te maken. Ik kreeg een apart gevoel in mijn benen, een gevoel van volledige doorstroming. Na de Access Bars ben ik zeer ontspannen, voel ik mij rustiger en slaap ik beter.

Erica

Wat een ervaring Access Bars! Alsof er een blokkade opengebroken werd. Gevoelens kregen ruimte die ze niet eerder hadden. Ik voelde een opluchting, ruimte en ultieme ontspanning.

Raïssa

Heb je belangstelling en wil je ook eens ervaren wat Access Bars voor je kan doen? Meld je dan aan voor een introductie-sessie door hieronder je gegevens in te vullen, dan neem ik snel contact met je op voor het maken van een afspraak.