Ik wil gelijk een afspraak inplannen
Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en je lijf? Merk je dat je al wat langer last hebt van stress met alle klachten die daarmee samengaan?

Dan is Acces Bars echt iets voor jou!access bars behandeling

Access Bars is een techniek om op een eenvoudige manier rust in je hoofd en ontspanning in je lijf te ervaren. En ik zeg wel eens, het is het totale omgekeerde van een coachgesprek.

Tijdens een Access Bars behandeling lig je namelijk op je rug op een behandeltafel, zoiets als bij een fysiotherapeut bijvoorbeeld. Alleen je schoenen hoeven maar uit en een eventueel horloge af. En praten mag tijdens de behandeling, maar het is vaak ook fijn om niet te praten en zo de sessie helemaal te kunnen doorvoelen.

 

Wat Access Bars inhoudt

In het kort uitgelegd werkt Acces Bars met 32 punten die zich op verschillende delen van je hoofd bevinden. Deze punten staan voor verschillende aspecten in je leven en hebben een relatie met de energiebanen die door je lichaam stromen. Door steeds een combinatie van een paar van deze punten zachtjes aan te raken gedurende een aantal minuten, gaat daar waar de energie in die energiebanen is vastgelopen, weer stromen.

Dit zorgt ervoor dat er meer rust en ruimte in je hoofd komt, waardoor je je heerlijk ontspannen gaat voelen. Dat merk je vaak al tijdens of vlak na de behandeling. Daarnaast kunnen er, door het weer doorstromen van deze energie, beperkende gedachten of overtuigingen worden losgelaten en daarmee ook de bijbehorende emoties. Deze veranderingen zijn vaak waarneembaar in de eerste weken na de behandeling.

Ik wil graag een afspraak inplannen

Wat een Access Bars behandeling voor je kan betekenen

Na een Acces Bars behandeling kan je bijvoorbeeld merken dat je minder last hebt van stress, piekeren, een vol hoofd, negatieve gedachten, angstklachten of een wat depressief gevoel. Je kunt je dus meer ontspannen voelen, rustiger in je hoofd en lijf, energieker en ook dat je ineens merkt dat je makkelijker met zaken kunt omgaan waar je je eerder zorgen over maakte. Daarnaast kan het zo zijn dat je beter en dieper gaat slapen.

Handig om te weten: Ik werk alleen met methodes die ‘evidence based’ zijn. Dat betekent dat uit onderzoek is gebleken dat ze bewezen effectief zijn. Daar valt een Access Bars behandeling ook onder.

Dr. Dain Heer, mede-oprichter van Access Consciousness, waar Access Bars een onderdeel van is, laat je in dit filmpje in het kort zien hoe Access Bars werkt.

Access Bars introductie-sessie

Om te ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen, kan je bij mij een afspraak maken voor een introductie-sessie. Zie dat maar als een eerste sessie om te ervaren wat Access Bars inhoudt en wat het voor je doet. Een sessie duurt ongeveer een uur en kost normaal gesproken € 90,–, maar voor de introductie-sessie ontvang je een korting van € 20,– en betaal je dus € 70,–.

Mocht je na de introductie-sessie belangstelling hebben voor een volgende sessie, dan maken we een afspraak voor een vervolgsessie. Maar ook kan je het natuurlijk bij deze ene sessie houden of eerst eens ervaren wat dit voor je heeft kunnen betekenen.

Vaak krijg ik in ieder geval te horen dat iemand alweer uitkijkt naar de volgende behandeling, vooral ook door de ontspannende werking. Het is echt een moment even helemaal voor jezelf.

En nog een leuk weetje, de Access Bars behandelingen neem ik vaak ook op in een coachtraject, dat is namelijk een hele goede combi 😊

De sessies vinden plaats in mijn tuinkantoor aan de Muilmanslaan 7 in Heemskerk. Je kunt via onderstaande button zien welke mogelijkheden op dit moment beschikbaar zijn voor een afspraak voor een introductie- of vervolgsessie. Je kunt dan ook gelijk een afspraak inplannen als je dat zou willen.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten!

Ik wil graag een afspraak inplannen

 

Ervaringen van klanten over Access Bars

Ik heb de Access Bars behandelingen als zeer ontspannen ervaren. Hiervoor was ik in mijn hoofd altijd met mijn werk bezig en kon dit na de behandelingen meer loslaten, waardoor ik meer rust heb gekregen in mijn hoofd.

Marja

Een Access Bars bij Miriam is voor mij een moment van diepe ontspanning. Dit heb ik eerder nog niet ervaren. Na de behandeling merk ik dat ik beter en dieper slaap, zijn mijn nare dromen afgenomen en word ik energiek wakker.

Ellen

Stil liggen is eigenlijk niets voor mij, tot ik een keer een Access Bars behandeling mocht ervaren. Hoe heerlijk als je merkt dat je toch ontspannen kunt liggen van alles voelt gebeuren in je lichaam. Ik werd rustig, zag prachtige kleuren en voelde me heerlijk fit na afloop!

Pien

Vooral zo'n eerste behandeling en je nog niet weet wat er gaat gebeuren, was heel bijzonder om mee te maken. Ik kreeg een apart gevoel in mijn benen, een gevoel van volledige doorstroming. Na de Access Bars ben ik zeer ontspannen, voel ik mij rustiger en slaap ik beter.

Erica

Wat een ervaring Access Bars! Alsof er een blokkade opengebroken werd. Gevoelens kregen ruimte die ze niet eerder hadden. Ik voelde een opluchting, ruimte en ultieme ontspanning.

Raïssa