Miriam Dijst Coaching
Miriam Dijst Coaching
  • Voel je je oververmoeid en heb je weinig energie om iets te ondernemen?
  • Merk je dat je hoofd vol zit en je vaak niet met je gedachten erbij bent?
  • Kan je je piekergedachten maar moeilijk loslaten en slaap je daardoor niet goed?
  • Voel je je overbelast en kom je tijd tekort om alles te doen wat je zou moeten doen?
  • Kan je naast je werk, te weinig aandacht geven aan je kinderen, partner en vrienden?
  • Wil je alles graag goed doen, maar lukt dat momenteel niet meer?

Hoe mooi zou het dan zijn als je wel weer voldoende tijd en energie hebt om te doen wat je graag wilt doen. Dat je weer ontspannen en relaxed bent en je hoofd lekker licht aanvoelt. Dat je weer heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Dat je weer tijd voor jezelf kunt vrijmaken voor je hobby’s, voor de mensen om je heen of om lekker sportief bezig te zijn.

 

Dit hoeft niet bij een droom of verlangen te blijven …

 

Ik ben dé juiste persoon, als stress en burn-out coach,  om jou te begeleiden dit verlangen te realiseren en je weer energiek en ontspannen te voelen.

Ik weet als geen ander wat het is om je overbelast te voelen en constant het idee te hebben tijd tekort te komen.  Had ik in die periode maar zelf een coach gehad …. Dan had het proces geen jaren hoeven duren om erachter te komen hoe ik ervoor kon zorgen weer voldoende energie te hebben, weer tijd voor mezelf kon vrijmaken en me lekker relaxed te voelen.

Via een coachingstraject begeleid ik je om binnen 6 maanden via gemiddeld 7 à 8 gesprekken (afhankelijk van de mate van jouw stressklachten) jouw verlangen om te zetten in een doel en dit te realiseren.

Met het stellen van de juiste vragen, mijn expertise met betrekking tot de aanpak van stress en burn-out klachten en mijn eigen ervaringen, kan ik jou als geen ander bij dit proces begeleiden. Ik laat je nieuwe inzichten opdoen, nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken, inspireer en motiveer je, waardoor je weer vol (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

 

Twijfel daarom niet langer,
je hoeft het niet alleen te doen, ik help je hier graag bij

Klik hieronder op de paarse button om alles te weten te komen over het volgen van een coachingstraject via Miriam Dijst Coaching

 

info coachingstraject

 

Plaats een reactie