• Voel je je oververmoeid en heb je weinig energie om iets te ondernemen?
  • Merk je dat je hoofd vol zit en je vaak niet met je gedachten erbij bent?
  • Kan je je piekergedachten maar moeilijk loslaten en slaap je daardoor niet goed?
  • Voel je je overbelast en kom je tijd tekort om alles te doen wat je zou moeten doen?
  • Kan je naast je werk, te weinig aandacht geven aan je kinderen, partner en vrienden?
  • Wil je alles graag goed doen, maar lukt dat momenteel niet meer?

Hoe mooi zou het dan zijn als je wel weer voldoende tijd en energie hebt om te doen wat je graag wilt doen. Dat je weer ontspannen en relaxed bent en je hoofd lekker licht aanvoelt. Dat je weer heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Dat je weer tijd voor jezelf kunt vrijmaken voor je hobby’s, voor de mensen om je heen of om lekker sportief bezig te zijn.

 

Dit hoeft niet bij een droom of verlangen te blijven …

 

Als dé specialist in de begeleiding bij stress en burn-out klachten, ben ik de juiste persoon om jou te helpen dit verlangen te realiseren. Ik weet als geen ander wat het is om je overbelast te voelen en constant het idee te hebben tijd tekort te komen.  Had ik in die periode maar zelf een coach gehad …. Dan had het proces geen jaren hoeven duren om erachter te komen hoe ik ervoor kon zorgen weer voldoende energie te hebben, weer tijd voor mezelf kon vrijmaken en me lekker relaxed te voelen. Je leest mijn verhaal hier.

Met het stellen van de juiste vragen, mijn expertise met betrekking tot de aanpak van stress en burn-out klachten en mijn eigen ervaringen, kan ik jou als geen ander bij dit proces begeleiden. Ik laat je nieuwe inzichten opdoen, nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken, inspireer en motiveer je, waardoor je weer vol (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Twijfel daarom niet langer,
je hoeft het niet alleen te doen, ik help je hier graag bij!

 

Klik hier om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen

Leave a Reply