Miriam Dijst Coaching
Miriam Dijst Coaching

Mijn naam is Miriam Dijst, ik ben 53 jaar en woon in Heemskerk (Noord-Holland). Ik ben getrouwd en heb 3 zoons (22, 20 en 16 jaar).

Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden bij het halen van hun gewenste doelen en tijdens het traject mee te mogen maken tot welke veranderingen men in staat is. Het geeft mij energie om mensen weer in verbinding met hun kracht en kwaliteiten te brengen, waardoor hun leven op een positieve manier wordt beïnvloed.

Ik heb de opleiding ‘Doelgericht Coachen’ bij ‘De Ommezwaai’ in Castricum gevolgd (een door het NOBCO – beroepsorganisatie voor coaching – erkende opleiding) en daarnaast de volgende cursussen/trainingen:

  • NLP-interventies
  • begeleiding bij stress- en burnout
  • timemanagement
  • mindfulness
  • wandelcoaching
  • EFT (Emotional Freedom Techniques)

Hierdoor beschik ik over diverse technieken en werkvormen om op een juiste manier met jou aan je persoonlijke ontwikkeling te werken tijdens een coachingstraject. De basis voor mij voor een goed coachingstraject is vertrouwen en wederzijds respect. Ik probeer dit te bereiken door mijn betrokkenheid, directheid en openheid. Hierbij zijn oprechte interesse, empathie en humor voor mij onmisbare ingrediënten.

Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan contact met mij op.

 

Plaats een reactie

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres