Gratis tips om je alvast op weg te helpen stress te verminderen

een leven zonder stress geeft vrijheid
Ga hier naar mijn blogs

Blog:

Ontdek hoe een leven zonder stress je weer vrijheid geeft

Eindelijk, de bouw van het appartementen complex bij mij achter is nu echt klaar, wat een rust! Maar dat wordt eigenlijk al snel weer ‘gewoon’. Zo werkt dat ook met stress. Wanneer je daar al langere tijd last van hebt, is dat op een gegeven moment ook ‘gewoon’ geworden. Maar hoe gewoon is het als je het idee hebt dat je de dag moet overleven en dat je constant in je hoofd zit? Dan leef je met allerlei beperkingen en voel je je niet vrij in je doen en laten. Hoe dat anders kan lees je in mijn blog.
Ga hier naar mijn blogs
chronische stress, paniekaanvallen, hyperventilatie, burn-out voorkomen, burn-out symptomen, burn-out, stress verminderen
Hier luister je mijn podcast

Podcast:

Hoe je depressieve gevoelens kunt verminderen

Een van de dingen die ik het meest hoor wanneer iemand bij mij een coachtraject start om stressklachten op te lossen, is de uitspraak “Ik kan gewoon niet meer genieten van de dingen die ik doe”. En als je dat door stress al langere tijd ervaart, kan dat zelfs leiden tot depressieve gedachten en gevoelens. Hoe je daar verandering in kunt brengen om je weer positiever te stemmen, vertel ik je in deze podcast. Dat heeft namelijk alles te maken met het ‘gelukshormoon’ serotonine.
Hier luister je mijn podcast
stoppen met piekeren
download hier het e-book

E-book:

Help, waar zit toch die uitknop in m’n hoofd

Al die gedachten die maar door je hoofd heen gaan, je hebt soms het gevoel dat er niets meer bij kan. Piekeren, je zorgen maken, allemaal beren op de weg zien, vreselijk …. Iedere keer neem je je voor om daar anders mee om te gaan en toch lukt het niet. Handig als daar een uitknop voor zou bestaan, want dat volle hoofd gaat je steeds meer stress opleveren. In dit gratis e-book deel ik 5 praktische tips met je om het piekeren nu écht te kunnen stoppen en zo weer rust in je hoofd te creëren.
download hier het e-book