Ga hier gelijk naar mijn coachtrajecten

Wanneer je alleen nog maar moe bent

De wekker gaat en het liefst zou je in bed willen blijven liggen. Vertwijfeld komt de vraag omhoog hoe je de dag moet doorkomen, want je voelt je nog zo moe. Dus pep je jezelf met positieve woorden maar weer op om naar je werk te gaan. Alleen weet je dat dat de buitenkant is, van binnen voel je je echt niet zo …

Je doet je best om op je werk je dagelijkse taken te doen, maar alle extra taken stapelen zich op. Het overzicht ben je kwijt en op een of andere manier krijg je daar geen controle over. Je blijft maar bezig met wat je allemaal nog moet doen, alleen al het denken daarover kost je energie …

Aan het eind van de dag voel je je helemaal ‘leeg’. En dan kom je thuis, val je ook nog eens uit naar je partner of je kinderen omdat die gelijk je aandacht van je vragen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, voel je je daarna nog schuldig ook …

 

Zo wil je helemaal niet zijn, dat is ook niet wie je bent

Je weet inmiddels dat het nodig is om dingen te veranderen en met jezelf aan de slag te gaan om al die stress achter je te laten, alleen heb je geen idee hoe. Je hebt al eens een paar gesprekken met een praktijkondersteuner/ psycholoog gehad, maar dat bleek het voor jou niet te zijn. Het luchtte in het begin op om je verhaal te doen, maar leverde geen verbetering van je stressklachten op.

En toch voel je dat er iets moet gebeuren, je bent vastgelopen en zo kan het niet langer!

Je hebt al tijden veel te veel van jezelf gevraagd. Je staat als het ware op de ‘overlevingsstand’, je kunt alleen nog maar doorgaan op pure wilskracht. Wanneer je op de automatische piloot zo door blijft gaan, gaat je lichaam een keer aan de noodrem trekken. Maar dat is wel het laatste dat je wilt, dat je met een burn-out of overspannenheid thuis komt te zitten. Als dat inmiddels al niet het geval is ….

Stel je toch eens voor dat …

Wanneer de wekker gaat je wél uitgerust wakker wordt, je energiek je bed uitstapt en zin hebt in de dag. Je kijkt uit het raam, ziet het zonnetje schijnen en merkt dat je daar blij van wordt. Het stemt je positief, je merkt dat je weer van die kleine momentjes kunt genieten.

Je wenst je partner vrolijk ‘Goedemorgen’ en bent klaar om je kinderen uit bed te halen. Fijn om nog even rustig met elkaar te ontbijten. Je kunt ze weer de aandacht geven die ze verdienen en geniet daar oprecht van. Je hebt de haast uit je dag gehaald en dat geeft je een rustig gevoel. En wanneer je wel eens een paniekaanval hebt gehad, kan je je dat nu nauwelijks meer voorstellen. Je voelt je zoveel lichter en vrijer en je hebt weer rust en ruimte in je hoofd en lijf.

Je hebt ook weer vertrouwen in je lichaam. Je let nu op wat jouw lichaam je te vertellen heeft en bent daardoor een langere periode van stress altijd voor. Dat gaat je niet meer gebeuren, je weet nu wat je moet doen om dat te voorkomen.

Je voelt je weer die krachtige vrouw en hebt zin in wat er komen gaat. Door al die stress heeft je leven veel te lang stilgestaan. De wereld ligt nu weer voor je open!

Onmogelijk, denk je nu?

 

Dit hoeft niet bij een droom of verlangen te blijven

Ik kan je als geen ander begeleiden om dit te realiseren. Tijdens het coachtraject stimuleer ik je om die kleine stappen te zetten die net buiten je comfortzone liggen, maar die wel voor jouw herstel zorgen. Inmiddels zijn al meer dan 250 mensen je hierin voorgegaan.

Je leven kan volledig veranderen in positieve zin, ook al heb je op dit moment nog geen idee hoe.

En dat hoeft ook niet, daar ben ik voor. Op naar een lichter leven!

Ga hier naar mijn coachtrajecten

Gratis stress-analyse

Meld je aan voor een gratis stress-analyse en ontdek wat je nodig hebt om je stressniveau te laten dalen en je weer energiek en ontspannen te voelen. Je komt precies te weten wat de hoogte van je stressniveau is en wat dit inhoudt. En geef ik je een persoonlijk op jou afgestemd advies wat je kunt doen om zo snel mogelijk van je stressklachten te herstellen.
Gratis stress-analyse aanvragen

Coachtraject/ coachprogramma

Via een van mijn coachtrajecten of -programma’s, begeleid ik je om van je stressklachten of burn-out te herstellen, zodat je je weer volledig in balans voelt. Je hebt weer energie om te doen wat je graag wilt doen, voelt je heerlijk ontspannen, de druk van alles ‘moeten’ is eraf en de rust en ruimte in je hoofd is terug. Lees verder wat ik voor je kan betekenen via de verschillende mogelijkheden die ik voor je heb.
Wat een coachtraject of -programma bij mij inhoudt

Access Bars voor rust en ruimte in je hoofd en lijf

Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en je lijf? Merk je dat je al wat langer last hebt van stress met alle klachten die daarmee samengaan? Dan is Acces Bars echt iets voor jou! Anders dan een coachgesprek, want je ligt dan op een behandeltafel. En praten mag tijdens de sessie wel, maar het is vaak ook fijn om niet te praten en zo de behandeling helemaal te kunnen doorvoelen.
Meer info Access Bars en afspraak maken