Miriam Dijst Coaching

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees dan de ervaringen van klanten.

Annette:
“Ik heb de gesprekken met Miriam als zeer prettig ervaren. Ze is eerlijk, duidelijk, kan zich goed inleven, luistert goed en geeft daarop feedback en is altijd goed voorbereid op het gesprek. Ik heb geleerd om meer om mezelf te denken, bij de gebeurtenissen stil te staan die ik heb meegemaakt, mijn eigen rol daarin en vooral ook om tijd voor mezelf te nemen.”

Lucas:
“Ik heb de gesprekken ervaren als gemakkelijk, flexibel en soepel. Af en toe confronterend op een goede manier. Miriam is niet bang om aan te geven waar de knelpunten liggen en legt verbindingen met wat ik eerder heb gezegd. Het belangrijkste wat ik tijdens het coachingstraject heb geleerd is om voor mijzelf te kiezen. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn energiegevers en –nemers en waar mijn waardes liggen wat werk betreft. Hiermee kan ik verder in wat ik in de toekomst wil gaan doen.”

Sue:
“In het coachingstraject bij Miriam heb ik vooral geleerd om mezelf meer centraal te stellen en het negatief denken los te laten. Ik ben door onze gesprekken vaak aan het denken gezet over bepaalde handelingen die ik zelf ‘normaal’ vond dat ik ze zo doe. Daardoor heb ik geleerd dat die dingen ook anders kunnen, waardoor ik losser ben geworden en zo meer rust ervaar. Ik heb de gesprekken als fijn ervaren, Miriam is eerlijk, duidelijk, open en straalt ervaring uit.”

Martin:
“De gesprekken met Miriam hebben mij enorm geholpen om het vertrouwen in mijzelf terug te vinden, mijn valkuilen en problemen te zien en hier wat aan te doen. Ik weet nu dat ik niet alles alleen hoef te regelen en op te lossen en ik kan en mag ook ‘nee’ zeggen. Ik heb ontdekt dat wanneer ik goed voor mezelf zorg, de rest bijna vanzelf ook goed gaat. Ik vind Miriam analytisch, ze kan ‘worstelingen’ relatief snel boven water krijgen en ze vervolgens als geen ander in mooie zinnen inpakken. Ik vond het coachingstraject een leuke en inspirerende samenwerking.”

Marije:
“Ik heb mijn doel voor het coachingstraject volledig gehaald. Coaching heeft hierin bijgedragen dat mij een spiegel werd voorgehouden, dat ik mijzelf hoorde praten en de interactie met Miriam was heel fijn. Ik heb geleerd om mezelf meer op de voorgrond te zetten en niet alleen aan een ander te denken, meer naar mijn gevoel te luisteren en vooral ook positiever te denken. In het begin van het traject heb ik me echt een tijdje heel rot gevoeld en keek daarom uit naar de gesprekken. Ik vind Miriam een warm persoon, vol aandacht, open en liefdevol.”

Astrid:
“Terugkomen na een burn-out is een moeizaam proces. Coaching van Miriam heeft ertoe bijgedragen dat ik mijn doel heb bereikt en mijzelf weer belangrijk vind. De verschillende opdrachten en oefeningen die zij geeft, helpen mij ook na het traject om alert te blijven en niet meer in mijn valkuilen te stappen. De gesprekken voert ze op een betrokken en luchtige manier, waardoor ik ook mijn gevoel voor humor weer heb teruggevonden. Miriam, bedankt daarvoor!”

Marieke:
“Miriam heeft mij veel geleerd, door haar luisterend oor, haar scherpe, soms ook confronterende vragen heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en handelen. Dit heeft gemaakt dat ik heb geleerd om beter naar mijzelf te luisteren en eerder keuzes te maken of grenzen te stellen die belangrijk zijn voor mij. Ik heb weer grip en plezier in mijn werk en er is een betere balans tussen werk en thuis. Dank!”

Madelon:
“Ik was een beetje sceptisch in het begin van het coachingstraject, maar het heeft me enorm veel inzichten gegeven waar ik heel blij mee ben. Mijn doel voor het traject heb ik gehaald en een aantal knopen kunnen doorhakken, wat mij veel rust heeft gegeven. Ik heb geleerd om dingen los te laten en op een andere manier te bekijken. Het heeft me veel steun gegeven bij het maken van verschillende keuzes.”

Joost:
“Ik vind Miriam een prettige coach, ze is een goede luisteraar, meelevend maar geeft wel haar eigen visie, geeft aandacht, de juiste inzichten, komt afspraken na en geeft goede en kritische feedback. Dat heeft mij geholpen om te leren mijn grenzen op tijd aan te geven, voor mijzelf op te komen waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid, verantwoording meer bij degenen te laten waar het hoort en zelf meer initiatieven te nemen.”

Dewi:
“Tijdens het coachingstraject heb ik de grip op m’n leven weer teruggekregen. Ik kan keuzes maken en heb het overzicht weer terug. Ik weet meer wat ik wel en niet wil en kan beter omgaan met de dingen die anders lopen. Dat heb ik voornamelijk geleerd door te leren dat ik niet verantwoordelijk ben voor anderen en alle taken op het werk beter te leren plannen. Bij de start van het traject had ik nooit durven hopen dat ik zoveel hieruit zou halen en me weer zo goed zou voelen. Met Miriams coaching is dit toch gelukt. Ze sloot iedere keer goed aan bij wat ik op dat moment nodig had. Ik voelde me gehoord en kon mezelf zijn. Verder heeft Miriam veel (mensen)kennis en is heel prettig en natuurlijk in het contact.”

Harma:
“Ik vind dat Miriam nuchtere dingen zegt op een inspirerende manier. Ze is open, eerlijk en rustig. Haar directe manier van coachen bevalt me heel erg. Het is een hele persoonlijke coaching en ik heb echt het idee dat ze het programma op mij heeft afgestemd. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en ik voelde me echt gehoord. Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik na een paar maanden al heel anders in het leven sta. Ik ben blij dat ik de beslissing genomen heb om dit traject te starten.”

Sylvia:
“Miriam kiest de positieve insteek, luistert goed en laat zien dat je met kleine stappen/veranderingen je leven een stuk leuker en meer ontspannen kan maken. Ze voelt goed aan wat de ander nodig heeft om deze stappen te kunnen maken. Ze straalt rust en vertrouwen uit, spiegelt en confronteert op een rustige manier met respect voor de ander. Ze creëert een sfeer die veilig voelt en waarbij we met plezier en humor hebben gewerkt aan mijn leerdoelen.”

Myriam:
“Ik vond het coachingstraject bij Miriam leerzaam, ondersteunend en stimulerend. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is zelfreflectie, via kleine stapjes naar mijn doel toe gaan en de lat voor mijzelf niet te hoog leggen. Door de coaching heb ik veel sneller resultaten bereikt, inzicht gekregen in mijn valkuilen en handvatten gekregen hoe om te gaan als het even iets minder gaat. Miriam voelt heel goed aan wat iemand op dat moment nodig heeft en ze motiveert je om in beweging te komen. Dank voor deze steun en begeleiding!”

Willem:
Het was erg prettig dat ik begrepen werd door Miriam. Ik heb veel geleerd, er is mij een spiegel voorgehouden waar ik niet om heen kon. Ik ben ermee aan het werk gegaan en heb leren luisteren naar mezelf. Ieder gesprek kreeg ik meer structuur, want dat was ik even kwijt. Na de afspraken die volgden had ik het door en ook de tips die ik kreeg om “nee” te leren zeggen en rust te nemen wierpen zijn vruchten af. Het daadwerkelijk doen en bewust er mee bezig zijn is moeilijk maar haalbaar. Ik ben gegroeid en meer bewust van de dingen die ik tegenwoordig doe. De sessies op deze manier verzorgd door Miriam van deze inhoud, kan ik alleen maar aanraden.”

Marit:
Ik vond het fijn dat alle opdrachten, oefeningen en gesprekken op mij persoonlijk waren afgestemd. Miriam kan goed benoemen wat ze bij je ziet en doet dat respectvol. Dat ze als coach gespecialiseerd is in stress en burn-out, gaf mij het beeld dat ze exact wist in welke fase ik mij bevond en wat ik nodig had. Ik vind haar een heel toegankelijke gesprekspartner en oprecht geïnteresseerd. Ook de vlotte terugkoppeling per e-mail vond ik fijn. Ik ben ervan overtuigd dat het coachingstraject door haar begeleiding mij heeft geholpen om gestructureerd en opbouwend te komen tot herstel en dat ik hierdoor dichterbij mezelf sta.”

Karin:
“Door het coachingstraject bij Miriam ben ik nu een stuk rustiger van binnen, voel ik me meer relaxt, veel lichter en blijer en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik waardeer haar open en eerlijke benadering zeer. Ook haar humor vind ik heel leuk. Top vind ik haar vermogen om de dingen zo duidelijk te zien en vervolgens naar mij toe te verwoorden. Haar invoelend vermogen is heel groot en dat is heel fijn. Ik ben heeeeeeel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen! Ze heeft me echt enorm geholpen.”

Natasja:
“Tijdens het coachingstraject heb ik geleerd voor mezelf op te komen en te durven zeggen wat ik niet wil. Ik ontdekte dat ik eigenlijk geen me-time had, alleen maar werkte, zorgde voor de kinderen of het huis deed. Miriam heeft mij tijdens het coachingstraject een prettige ondersteuning gegeven en heeft mij vooral inzichten gegeven die ik zelf niet zag. Van tevoren dacht ik dat de gesprekken lang zouden duren, maar het was ieder keer weer veel sneller voorbij dan ik dacht.”

Annemieke:
“Het belangrijkste inzicht dat ik tijdens het coachingstraject heb opgedaan is het loslaten wat anderen van mij denken. Daardoor pieker ik minder, accepteer ik mezelf dat ik ben zoals ik ben en is ook mijn energielevel beter geworden. Persoonlijk kwam voor mij het coachingstraject op een heel goed moment. Ik heb er veel aan gehad. Mijn dank hiervoor.”

Hetty:
“Ik vind Miriam een fijn persoon, ze is rustig, laat me in m’n waarde, stelt goede vragen en heeft een luisterend oor. Door de gesprekken en de opdrachten die ik heb gekregen, heb ik geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben, beter voor mezelf op te komen en de dingen positiever te bekijken door niet op de zaken vooruit te lopen. Dankjewel voor alles!”

Pien:
“Miriam, jij maakte dit jaar voor mij het verschil tussen overspannen raken en met plezier blijven werken. Ik heb getwijfeld of ik wel door wilde in het onderwijs, maar nu weet ik dat ik supergeschikt hiervoor ben en dat daar mijn passie nog steeds ligt. Ik ben je daar dankbaar voor! Soms voelde ik mij net een Gooische vrouw, zo uit mijn werk op de bank bij jou, maar ik had je heel erg nodig. Het belangrijkste dat ik tijdens het coachingstraject heb geleerd is dat geluk zich niet laat afdwingen, maar je het wel kunt pakken.”

 

Plaats een reactie