Miriam Dijst Coaching

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees dan de ervaringen van klanten.

Willem:
Het was erg prettig dat ik begrepen werd door Miriam. Ik heb veel geleerd, er is mij een spiegel voorgehouden waar ik niet om heen kon. Ik ben ermee aan het werk gegaan en heb leren luisteren naar mezelf. Ieder gesprek kreeg ik meer structuur, want dat was ik even kwijt. Na de afspraken die volgden had ik het door en ook de tips die ik kreeg om “nee” te leren zeggen en rust te nemen wierpen zijn vruchten af. Het daadwerkelijk doen en bewust er mee bezig zijn is moeilijk maar haalbaar. Ik ben gegroeid en meer bewust van de dingen die ik tegenwoordig doe. De sessies op deze manier verzorgd door Miriam van deze inhoud, kan ik alleen maar aanraden.”

Marit:
Ik vond het fijn dat alle opdrachten, oefeningen en gesprekken op mij persoonlijk waren afgestemd. Miriam kan goed benoemen wat ze bij je ziet en doet dat respectvol. Dat ze als coach gespecialiseerd is in stress en burn-out, gaf mij het beeld dat ze exact wist in welke fase ik mij bevond en wat ik nodig had. Ik vind haar een heel toegankelijke gesprekspartner en oprecht geïnteresseerd. Ook de vlotte terugkoppeling per e-mail vond ik fijn. Ik ben ervan overtuigd dat het coachingstraject door haar begeleiding mij heeft geholpen om gestructureerd en opbouwend te komen tot herstel en dat ik hierdoor dichterbij mezelf sta.”

Karin:
“Door het coachingstraject bij Miriam ben ik nu een stuk rustiger van binnen, voel ik me meer relaxt, veel lichter en blijer en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik waardeer haar open en eerlijke benadering zeer. Ook haar humor vind ik heel leuk. Top vind ik haar vermogen om de dingen zo duidelijk te zien en vervolgens naar mij toe te verwoorden. Haar invoelend vermogen is heel groot en dat is heel fijn. Ik ben heeeeeeel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen! Ze heeft me echt enorm geholpen.”

Natasja:
“Tijdens het coachingstraject heb ik geleerd voor mezelf op te komen en te durven zeggen wat ik niet wil. Ik ontdekte dat ik eigenlijk geen me-time had, alleen maar werkte, zorgde voor de kinderen of het huis deed. Miriam heeft mij tijdens het coachingstraject een prettige ondersteuning gegeven en heeft mij vooral inzichten gegeven die ik zelf niet zag. Van tevoren dacht ik dat de gesprekken lang zouden duren, maar het was ieder keer weer veel sneller voorbij dan ik dacht.”

Annemieke:
“Het belangrijkste inzicht dat ik tijdens het coachingstraject heb opgedaan is het loslaten wat anderen van mij denken. Daardoor pieker ik minder, accepteer ik mezelf dat ik ben zoals ik ben en is ook mijn energielevel beter geworden. Persoonlijk kwam voor mij het coachingstraject op een heel goed moment. Ik heb er veel aan gehad. Mijn dank hiervoor.”

Hetty:
“Ik vind Miriam een fijn persoon, ze is rustig, laat me in m’n waarde, stelt goede vragen en heeft een luisterend oor. Door de gesprekken en de opdrachten die ik heb gekregen, heb ik geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben, beter voor mezelf op te komen en de dingen positiever te bekijken door niet op de zaken vooruit te lopen. Dankjewel voor alles!”

Pien:
“Miriam, jij maakte dit jaar voor mij het verschil tussen overspannen raken en met plezier blijven werken. Ik heb getwijfeld of ik wel door wilde in het onderwijs, maar nu weet ik dat ik supergeschikt hiervoor ben en dat daar mijn passie nog steeds ligt. Ik ben je daar dankbaar voor! Soms voelde ik mij net een Gooische vrouw, zo uit mijn werk op de bank bij jou, maar ik had je heel erg nodig. Het belangrijkste dat ik tijdens het coachingstraject heb geleerd is dat geluk zich niet laat afdwingen, maar je het wel kunt pakken.”

Sonja:
“Dankjewel voor je waardevolle tips tijdens de speedcoaching! Ik weet heel goed anderen tips en tricks te geven, maar voor mezelf dingen toepassen vond ik lastig. Jij bent denk ik de eerste persoon die mij tijdens de eerste sessie exact begreep en met welke punten ik moeite heb. Mooie handvatten meegekregen waar ik echt wat mee kan! Ik heb eerder assertiviteitstrainingen enz. gehad, waarbij ik na het eerste gesprek veel wist van de ‘therapeut’, maar andersom wisten ze niks van mij. Jij voelde dit fijn aan en leek snel te begrijpen waarom iets zo werkt. Ik zal jou zeker bij anderen aanraden!”

Sandra:
“Miriam heeft mij veel bruikbare tips en handvatten gegeven die me hebben geholpen inzicht te krijgen in mijn (oude) gedrag en dit om te zetten in positief denken en doen. Ze heeft me ontzettend geholpen om weer vertrouwen in mezelf te krijgen.”

Bob:
“Miriam heeft een goed inlevingsvermogen en is daardoor meedenkend en begripvol. Ze heeft mij laten inzien dat ik mezelf minder beperkingen mag opleggen en dat het voor mij belangrijk is om te doen wat ik graag zou willen doen. Ik heb het traject als nuttig, verhelderend en rustgevend ervaren.”

Wil:
“Ik vind Miriam een hele fijne coach, ik heb veel van haar geleerd. Ze is een prettige gesprekspartner, heeft kennis van zaken, kan goed luisteren en het doormailen van de punten na een gesprek is echt top. Door de gesprekken met haar heb ik geleerd eerder stress signalen te herkennen, nee te zeggen en mijn grenzen goed aan te geven.”

Gerda:
Miriam is empathisch en vriendelijk. Ze heeft een goede en snelle communicatie na elke sessie en heeft leuke en nuttige nieuwsbrieven (de Stress-weg-wijzer). Het coachingstraject heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen handelen en het heeft mij zeker gestimuleerd tot verandering.”

Gerard:
“Het belangrijkste wat ik van Miriam tijdens het coachingstraject heb geleerd, is om meer mijn gevoel te laten spreken en openheid te geven. Ik heb het traject als heel positief ervaren, met goede ideeën en feedback. Ik heb echt het gevoel alsof ik een nieuwe leven heb gekregen, fantastisch!”

Marcella:
“Ik vind Miriam een topper. Ze luistert goed en komt op dingen terug. Ze is duidelijk en heeft opbouwende kritiek. Ook de communicatie is erg prettig. Bijvoorbeeld via haar Fb-pagina met allerlei tips en haar nieuwsbrief. Ik heb het traject als zeer leerzaam ervaren, het belangrijkste dat ik geleerd heb is loslaten en grenzen aangeven. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik het prettig vind dat iemand mij een spiegel voor houdt.”

Hilma:
Wat ik heel prettig vond, is dat Miriam het mij eigenlijk zelf heeft laten doen. Doordat zij zich open stelde, door de oefeningen en de reflectieverslagen. Zij was voor mij het zetje om het ook te doen. Ik vond het fijn dat ze doorhad ik niet het soort gesprekken wilde die een psycholoog voert. Miriam voelt aan wat iemand nodig heeft, dat was heel prettig. Ik heb alle gesprekken als leerzaam beschouwd en het heeft mij geholpen om te zijn waar ik nu ben.”

Mariël:
Miriam leidt als coach het gesprek, reikt handvatten, oefeningen en opdrachten aan, maar laat mij, als uniek persoon, mijn eigen krachten aanspreken en me inzien dat ik heel veel op eigen kracht kan. Verder toont ze begrip, heeft ze een luisterend oor, is gestructureerd, accuraat en heeft leuke oefeningen tijdens de sessies. Duizendmaal dank voor dit traject!”

Miranda:
“Miriam oordeelt niet en stelt de juiste vragen, waardoor ik als klant zelf ga nadenken en de juiste conclusies trek. Ze weet de pijnplekken te raken, maar weet ook wanneer ze iets beter kan laten rusten. Ik ben heel blij dat ik dit traject doorlopen heb. Zij was de juiste coach voor mij! Het coachingstraject heeft mij écht geholpen, hier spreekt een zeer tevreden klant!”

Judith:
“Ik vond het coachingstraject inspirerend, hoopgevend en stimulerend. Miriam kan heel goed luisteren en samenvatten. Vooral in het begin van het coachingstraject had ik dat nodig, omdat ik mij toen nog zo slecht kon concentreren. Ze geeft op een hele natuurlijke manier de richting aan van het gesprek, zonder te veel te sturen. Ik gun iedereen zo’n coach als haar!”

Pepijn:
“Miriam heeft een natuurlijke gave om anderen op hun gemak te stellen. Ze weet mensen te motiveren en te raken op een wijze die er toe doet. Dit maakt haar een waardevolle coach en een bijzonder persoon. Ze weet goed aan te sluiten bij persoonlijke ervaringen en verzorgt de coaching op inspirerende wijze. Miriam, bedankt voor de reflectie en de tools om weer verder te kunnen.”

Marco:
“Ik vind Miriam heel inspirerend. Ze heeft mij op een open en heldere manier gecoacht. Wat Miriam zei geloof je ook echt, het komt puur over. Dank zij haar positieve inbreng van coachen heeft zij mij leren inzien dat ik heel veel kwaliteiten heb waar ik nu zelf ook in geloof. Daardoor sta ik weer positief in het leven. Het was een voorrecht om met haar te werken, bedankt daarvoor.”

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens en je ontvangt 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mail