Herken je dat?
Die eindeloze gedachtestroom die maar door je hoofd heengaat? Je hebt soms het gevoel dat er niets meer bij kan. Vertwijfeld vraag je je af of daar geen stopknop voor bestaat. En het valt je op dat dat volle hoofd je steeds meer stress en bijbehorende stressklachten gaat opleveren.

 

Je merkt dat je vaker wat ge├»rriteerd kan reageren en dat wil je eigenlijk niet, maar voordat je het weet is het al gebeurd. Je slaapt niet altijd meer zoals je zou willen, kan je minder goed concentreren, voelt je regelmatig onrustig en van dat gejaagde gevoel in je lijf word je ook niet bepaald blij …

stressklachtenWanneer dit alles af en toe eens gebeurt, is dat eigenlijk niet zo erg. Dan loopt je stressniveau tijdelijk wat op en zodra het allemaal rustiger wordt in je omgeving, merk je dat je je weer kunt ontspannen en het rustiger wordt in je hoofd.

Maar wanneer al die gedachten op een gegeven moment constant aanwezig blijven, je daardoor steeds meer prikkels ervaart en je stressklachten eerder toenemen dan afnemen, is het toch echt tijd om daar op een andere manier mee om te leren gaan!

 

Chronische stress en stressklachten

Stress wordt veroorzaakt doordat adrenaline dan op een hoog niveau in je lichaam aanwezig is. En wanneer dat langere tijd aanhoudt, gaat dit over op chronische stress met alle stressklachten die dat met zich meebrengt. En wanneer je dan, ondanks deze klachten, op de automatische piloot blijft doorgaan, kan dat uiteindelijk leiden tot een burn-out of overspannenheid.

Dat wil natuurlijk niemand!

Wanneer je herkent dat je die eindeloze gedachtestroom niet zelf kunt stoppen, je al wat langere tijd last hebt van stress en deze klachten eerder toenemen dan afnemen, dan is mijn gratis online Masterclass ‘De invloed van je gedachten op stress’ echt iets voor jou!

Deze Masterclass geef ik op woensdag 23 augustus om 09.30 uur en donderdag 24 augustus om 19.30 uur

 

Masterclass ‘Invloed van je gedachten op stress’

Tijdens deze Masterclass vertel ik je hoe je dat proces van al die piekergedachten leert te doorbreken en hoe je die stopknop daarvoor kunt vinden. Dat zorgt ervoor dat je stressniveau gaat dalen, dat je hoofd weer een stuk rustiger aanvoelt, je weer energie hebt om leuke dingen te doen en die onrust uit je lijf is verdwenen.

Want zeg nou zelf, constant een gevoel hebben van druk zijn, te weinig tijd hebben, van alles moeten en niet eens meer tijd voor jezelf hebben, dat is best wel zwaar. En dat is jammer, je leven kan zoveel leuker en fijner zijn dan dat!

Ik heb dat tenslotte zelf ervaren. Mijn eigen proces om hieruit te komen toen ik nog een vaste baan had, en daar nog niet de juiste hulp voor was, heeft zo’n 4 jaar geduurd! Als stress en burn-out coach, weet ik inmiddels dat dit echt niet zo lang hoeft te duren. Je moet alleen weten hoe je die stopknop voor die eindeloze gedachtestroom kunt vinden en wat je daarvoor nodig hebt. En dat kan ik je leren!

Tijdens deze Masterclass vertel ik je:

  • Hoe het in je brein werkt met al die gedachten
  • Dat je eigen gedachten invloed hebben op de emoties die je ervaart
  • Hoe je op een andere manier met die gedachten kunt omgaan
  • Wat jouw signalen en stressklachten door dat volle hoofd zijn
  • Wat de 6 stappen zijn om stress voortaan helemaal achter je te kunnen laten en hoe je dit in de praktijk brengt

En het fijne van een Masterclass via een webinar is, dat je me via de chat al jouw vragen hierover kunt stellen en ik ze gelijk live kan beantwoorden.

De Masterclass is helemaal gratis, duurt ongeveer 5 kwartier en volg je online, dus gewoon via je laptop of mobiel ­čśŐ

 

Aanmelden

Aanmelden doe je door onderaan deze pagina op de button te klikken, daarna je gegevens in te vullen en de datum van jouw keuze aan te geven. Je krijgt dan een bevestigingsmail waardoor je weet dat ik je aanmelding ontvangen heb en je online plekje gereserveerd is.

Zie ik je dan?

 

Ervaringen deelnemers Masterclass

Heldere uitleg over de oorzaken van stress en hoe je dit kunt ombuigen naar een leven met meer ontspanning. Miriam geeft met haar stappenplan concrete handvatten om dit te realiseren.

Linda

Ik vond het heel fijn om naar Miriam te luisteren. Een helder en inspirerend verhaal. Ik kan zeker wat met hetgeen ze vertelde, dank je wel daarvoor!

Karin

Woow, het leek net of ze in mijn hoofd zat. Miriam kan je stressklachten precies beschrijven en ook nog uitleggen hoe deze klachten ontstaan en natuurlijk hoe je ze oplost.

Nas

Ik vond de Masterclass heel leerzaam en interactief. Miriam gaf goede praktijkvoorbeelden, waarin ik mezelf herkende. Ook was er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Patricia

Ik was bij de Masterclass van Miriam en wat een eyeopener! Mijn grootste inzicht is bewustwording! Je kunt pas hulp vragen als je je bewust bent dat je stress hebt.

Jolanda