Heb jij dat ook, dat wanneer de dagen korter worden dat altijd even wennen is? Dan gaat die wekker ’s ochtends en zou je je eigenlijk nog een keer willen omdraaien. En dat is ook niet zo gek, want door de overgang naar de herfst en de donkere dagen, kan je merken dat je wat lager in je energie zit. Daar hebben meer mensen last van, dat kan gebeuren. Het wordt pas echt lastig, wanneer je bij jezelf merkt dat stress daar ook een onderliggende oorzaak van is.

 

Als de dagen dan korter worden, je ’s ochtends in het donker opstaat en het zonnetje niet altijd meer schijnt, kan dat ervoor zorgen dat je ineens ontdekt dat je niet zo goed in je vel zit. Dat merk je bijvoorbeeld door een wat gespannen en gejaagd gevoel, een vol hoofd of een onrustig gevoel in je lijf.

En je zal vast wel eens gelezen hebben, dat wandelen dan goed voor je zou zijn. Dat dat zorgt voor meer energie en ontspanning. Je bent dan tenslotte in de buitenlucht en doet zo ook de nodige vitamine D op. Alleen, op een of andere manier komt het er niet van …

Dan daag ik je hierbij uit om de eerste stap hiervoor te gaan nemen, door mee te doen met deze heerlijke herfst-coach-wandeling

 

Tijdens deze coach-wandeling laat ik je ervaren hoe je op een andere en veel bewustere manier kunt wandelen. Dan zal je ontdekken dat het niet alleen leuk is om te doen, maar dat deze manier van wandelen er ook voor zorgt dat je hoofd rustiger wordt, je energie beter en het inderdaad werkt om je ontspannen te voelen en stress te verlagen.

Ben jij toe aan deze eerste stap?

Meld je dan aan voor deze herfst-coach-wandeling
op zaterdag 29 oktober om 10.00 uur in het duingebied van Heemskerk!

 

Heerlijk toch, om op deze manier echt een keer tijd voor jezelf vrij te maken. Jezelf dat gewoon een keer gunnen, los van alle beslommeringen en verplichtingen. Lekker je hoofd leeg wandelen. En bijkomend voordeel, de natuur is in dit jaargetijde, met al die prachtige herfstkleuren, ook nog eens op z’n mooist!

 

Herfst-coach-wandeling

De herfst-coach-wandeling duurt ruim 2 uur, maar dat is niet de volledige tijd die we lopen. Het heet niet voor niets een coach-wandeling.

Tussendoor stoppen we geregeld zodat ik je wat dingen kan uitleggen in relatie met bewuster wandelen en stress en laat ik je leuke en verrassende inzichten opdoen, ook over jezelf. Daarnaast krijg je nog een paar super goede tips mee om je ook thuis energieker en meer ontspannen te gaan voelen.

En natuurlijk stoppen we tussendoor bij Gasterij Kruisberg voor een lekker bakje koffie of thee 😊


Ik heb er zin in! Ben jij erbij op zaterdag 29 oktober?

 

P.S. Het minimum aantal deelnemers voor deze coach-wandeling is 5 personen en het maximum aantal deelnemers is 12. Heb je interesse, meld je dan snel aan!

 

Reacties deelnemers eerdere coach-wandelingen

  • “Een hele mooie en inspirerende wandeling, gaf me echt rust”
  • “Heerlijke wandeling met duidelijke en to-the-point tips voor ontspanning”
  • “Ik heb er echt van genoten en neem me voor ook zelf vaker te gaan wandelen”
  • “Hele ontspannende wandeling en leuk om dit met een klein groepje te doen”
  • “Lekker relaxed thuis gekomen, vol energie de laatste dingen in huis gedaan en een fijne ontspannen dag verder gehad”

 

Informatie en aanmelden

Wanneer
Zaterdag 29 oktober van 10.00 uur tot ongeveer 12.15 uur
(Graag 5 minuten van tevoren aanwezig zijn)

Waar
We verzamelen op de parkeerplaats bij duiningang Kraaiennest, dat is de ingang tegenover De Patatoloog aan de Rijksstraatweg in Heemskerk

Wat meenemen
Duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat (dagkaart is ter plekke te koop bij de automaat), eventueel een flesje water en een vuilniszak om op te zitten

Kosten
€ 20,– per persoon (inclusief een bakje koffie of thee)

Vragen
Stuur me een mailtje via info@miriamdijstcoaching.nl

Aanmelden
Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden. Ik neem dan snel contact met je op.