Stel je eens voor …

Wat als je door de juiste acties merkt dat je hoofd weer helderder, ruimer en veel rustiger aanvoelt? Als die onrust uit je lichaam is verdwenen en je weer zin en energie hebt om leuke dingen te ondernemen?

Dat stress niet langer iets is dat je ‘zomaar’ overkomt, maar dat je weet hoe je daar invloed op hebt? Dat je herkent wat jouw eerste signalen van stress zijn, daar bewust van bent en weet hoe je vervolgens je stresslevel kunt verlagen?

Het proces van de automatische piloot doorbreken is essentieel

Stressklachten

Het is eigenlijk verrassend hoe vaak mensen blijven doorlopen met stress, zelfs als ze al last hebben van allerlei klachten. Alsof de impact die stress op je leven heeft niet volledig wordt erkend …

En laten we eerlijk zijn, dat is ook wel begrijpelijk. Slechts 5% van de dingen die we namelijk doen, doen we bewust. Dat betekent 95% dus niet, die doe je op de automatische piloot.

Herken je dit?
Wil je dat proces van die automatische piloot doorbreken? Wil jij vanaf nu bewuste keuzes maken om stress achter je te laten en weer de regie over je leven te nemen in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag?

Dan is mijn online training ‘Ontdek de weg naar een Lichter Leven’ echt iets voor jou!

 

Ontdek de weg naar een Lichter Leven

Deze online training bestaat uit 3 lessen, waarin je ontdekt:

  • Hoe het proces van stress en chronische stressklachten werkt in je brein en je lichaam
  • Wat jouw persoonlijke stress-signalen zijn, zodat je stress altijd vóór kunt zijn
  • Wat de exacte hoogte is van jouw persoonlijke stresslevel en wat dat betekent
  • Of bij jou burn-out gerelateerde klachten van invloed zijn op hoe je je voelt of juist overspannenheid gerelateerde klachten, of misschien wel beide
  • Wat de meest eenvoudige oefening is die ervoor zorgt dat je direct je stresslevel kunt verlagen

En … aan het eind van deze training wacht er ook nog eens een prachtige bonus op je ter waarde van € 69,–

Deze bonus helpt je verder ontdekken welke stappen je kunt nemen naar een Lichter Leven om je stressklachten voor eens en voor altijd achter je te laten.

 

Speciale aanbieding

Normaal gesproken kost deze online training € 37,– maar ik bied je deze nu aan met een exclusieve korting van € 20,–.

Hierdoor betaal je op dit moment slechts € 17,–

Een laagdrempelig bedrag voor een bijzonder praktische training! Je krijgt een maand lang toegang tot de training, zodat je voldoende tijd hebt om deze in je eigen tempo te doorlopen.

Let op: Na de betaling kom je uit op een bevestigingspagina waar staat dat je bestelling is betaald. Scroll daarna op die pagina naar beneden en klik daar op de groene button met ‘Naar Miriam Dijst Coaching’. Zo kom je direct op de registratiepagina van de online training terecht en kan je daar je inloggegevens aanmaken. Dan heb je ook gelijk al toegang tot de training.