Stel je eens voor …

Dat je door de juiste acties merkt dat je hoofd weer helderder, ruimer en veel rustiger aanvoelt. Dat die onrust uit je lijf is verdwenen en dat je weer zin en energie hebt om leuke dingen te ondernemen.

Dat stress voortaan niet meer iets is wat je ‘zomaar’ overkomt, maar dat je weet hoe je daar invloed op hebt. Dat je weet wat jouw eerste signalen van stress zijn en dat je dan weet wat je kunt doen om je stresslevel te verlagen.

Het proces van de automatische piloot doorbreken

Stressklachten

Want echt, het is verbazingwekkend hoe vaak iemand door blijft lopen met stress, zelfs wanneer je al last hebben van allerlei bijbehorende klachten. Alsof je je niet eens bewust bent van de impact die stress op je leven heeft …

En eigenlijk ook wel logisch. Het is namelijk gebleken dat van de dingen die we doen, slechts 5% bewust gebeurd. Dat betekent 95% dus niet. Dat zijn de dingen die je doet op de automatische piloot.

Herken je dit en wil je dat proces van die automatische piloot doorbreken? Wil jij vanaf nu een bewuste keuze maken om stress achter je te laten en weer de regie over je leven krijgen?

Meld je dan aan voor mijn online training ‘Ontdek de weg naar een Lichter Leven’.

 

Ontdek de weg naar een Lichter Leven

Via deze korte online training, die uit 3 lessen bestaat, ontdek je:

  • Hoe dat allemaal werkt in jouw lijf met stress en chronische stressklachten
  • Wat jouw persoonlijke stress-signalen zijn, zodat je stress altijd vóór kunt zijn
  • De exacte hoogte van jouw persoonlijke stresslevel en wat dat betekent
  • Of daarbij sprake is van burn-out gerelateerde klachten of juist van overspannenheid
  • Welke eenvoudige oefening ervoor zorgt dat je direct je stresslevel kunt verlagen

En … aan het eind van deze training heb ik ook nog een hele mooie bonus voor je, ter waarde van € 69,–

Met die bonus ga jij verder ontdekken wat de volgende stappen zijn naar een Lichter Leven om zo je stressklachten helemaal achter je te laten.

 

Speciale aanbieding

En natuurlijk, ik heb voor deze online training een super mooie aanbieding voor je!

Normaal gesproken betaal je € 27,– hiervoor, maar bied ik je nu aan met € 20,–korting, waardoor je uitkomt op een bedrag van slechts € 7,–. Een laagdrempelig bedrag voor een super praktische training! Je hebt daarmee een maand lang toegang tot de training en zo ruimschoots de tijd om die in je eigen tempo door te lopen.

P.S. Na de betaling kom je uit op een bevestigingspagina waar staat dat je bestelling is betaald. Scroll daarna op die pagina naar beneden en klik daar op de groene button met ‘Naar Miriam Dijst Coaching’. Zo kom je direct op de registratiepagina van de online training terecht en kan je daar je inloggegevens aanmaken. Dan heb je ook gelijk al toegang tot de training.