Miriam Dijst Coaching
winter-coach-wandeling

De dagen worden langzamerhand weer wat langer, de temperaturen zijn nog winters, maar toch zie je heel voorzichtig de eerste knopjes al in de bomen verschijnen. Tijd voor een heerlijke winter-coach-wandeling om nieuwe energie op te doen!

 

Winter-coach-wandeling

In deze tijd van het jaar voel je je vaak wat meer moe dan anders. Dan kan je een energie-boost goed gebruiken. Even tijd voor jezelf vrijmaken, los van alle beslommeringen en verplichtingen. Jezelf even opladen door op een ontspannende manier te genieten en je hoofd lekker rustig te wandelen.

​Ik laat je een nieuwe vorm van wandelen ervaren, waardoor je stress lekker achter je kunt laten en voortaan ook veel beter bestand bent tegen alle drukte die de hele dag op je afkomt.

Zie je dit helemaal zitten?


Meld je dan snel aan voor deze heerlijke winter-coach-wandeling
  in het duingebied van Castricum!

 

We starten om 10.00 uur met de wandeling. Tussendoor hebben we een paar korte stops, die ik gebruik om je leuke en verrassende inzichten op te laten doen. Daarnaast krijg je ook nog een paar super goede tips mee om je thuis ook energieker en meer ontspannen te voelen. We sluiten af bij Hof van Kijk Uit waar we wat drinken en daarna rond 12.00 uur eindigen.


Ik heb er zin in! Zie ik je op 2 februari?

 

P.S. Ik wil de groep niet groter laten zijn dan 10 deelnemers. Heb je interesse, meld je dan snel aan anders zit de winter-coach-wandeling al vol.

 

Reacties deelnemers eerdere coach-wandelingen

  • Een hele mooie en inspirerende wandeling, gaf me echt rust
  • Heerlijke wandeling met duidelijke en to-the-point tips voor ontspanning
  • Ik heb er echt van genoten en neem me voor ook zelf vaker te gaan wandelen
  • Hele ontspannende wandeling en leuk om dit met een klein groepje te doen
  • Lekker relaxed thuis gekomen en een fijne ontspannen dag verder gehad

 

Informatie en aanmelden

Wanneer
Zaterdag 2 februari van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.
(Graag uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig zijn)

Waar
We verzamelen bij parkeerterrein Zanderij, dat is het parkeerterrein aan de Geversweg (achter station Castricum), voorbij het Strandvondstenmuseum.

Wat meenemen
Duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat. Heb je nog geen duinkaart, dan kan je die hier vooraf online kopen. Een dagkaart kost € 1,80.
Verder kan je een flesje water meenemen voor onderweg, je mobiel om foto’s te maken en een vuilniszak om bij een stop eventueel op te zitten.

Kosten
€ 15,– per persoon (inclusief iets te drinken bij Hof van Kijk Uit)

Aanmelden
Aanmelden en betalen doe je hier, dan is alles gelijk geregeld en ontvang je de factuur als bevestiging in je mailbox. Heb je nog vragen, dan kan je me hier een mailtje sturen.

 

Plaats een reactie