Miriam Dijst Coaching
speedcoaching

Op zaterdag 16 november organiseer ik een dagje met 3 werkplezier-coach-sessies. Je kunt voor die dag een coach-sessie van 1 uur bij mij reserveren voor een hele speciale prijs. Je betaalt dan namelijk maar € 25,–, terwijl je daar normaal gesproken € 95,– voor betaalt.

Dit is echt een uniek aanbod voor deze prijs en ook alleen maar op die dag beschikbaar!

Het is namelijk een eenmalige actie in verband met de landelijke Week van de Werkstress die deze week is gestart. Ik heb dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze actie.

 

Waar deze werkplezier- coach-sessie voor bedoeld is

Wanneer jij herkent dat je al een tijdje ervaart dat je werk niet meer het plezier oplevert zoals dat eerder nog wel het geval was. Wanneer je merkt dat het werk je daardoor steeds zwaarder valt en je daar ook stress door ervaart. En wanneer het je opvalt dat dit ook gaat doorwerken in je thuissituatie. Je bent wat meer geïrriteerd, hebt niet overal meer zin in en kijkt vaak op tegen het begin van een nieuwe werkweek.

Zo’n werkplezier-coach-sessie is speciaal bedoeld om inzicht te krijgen in wat belangrijke zaken voor jou zijn in je werk, in hoeverre dat op dit moment van toepassing is of niet en welke acties je kunt ondernemen om daar in positieve zin verandering in te brengen.

Door het werken met een hele leuke en verfrissende  methode tijdens deze sessie en het stellen van gerichte en directe to-the-point vragen, haal ik je op een snelle manier uit je eigen gedachtepatroon. Daardoor kom je gelijk tot nieuwe inzichten, oplossingen of acties, waar je na de sessie zelf verder mee aan de slag kunt gaan.

 

Aanmelden

Heb je interesse, reserveer dan snel, want zoals ik al zei er is op die dag maar plek voor 3 sessies. De kosten voor een werkplezier-coach-sessie van een uur op die dag bedragen slechts € 25,–.

Vul hieronder je gegevens in en dan laat ik je zo snel mogelijk weten of jij
in aanmerking bent gekomen.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je dan te spreken en samen
tot een mooie oplossing voor meer werkplezier te komen!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres