Miriam Dijst Coaching
wandel je binnen 2 weken fit, energiek en ontspannen

Ik heb iets heel leuks voor je!
Afgelopen najaar heb ik dit ook georganiseerd met echt een hele grote groep enthousiaste deelnemers.

En let op: Deze challenge is alleen deze keer nog gratis.
Hierna is deze alleen tegen betaling te koop als training via mijn website.

 

Neem jij de uitdaging aan?

Op zaterdag 17 maart start ik een challenge waarmee je binnen 2 weken jezelf helemaal fit, energiek en ontspannen wandelt.

Twee weken lang neem ik je stap voor stap mee om weer rust en ruimte in je hoofd te krijgen, vol energie te zitten en je weer heerlijk ontspannen te voelen.

Daardoor kan je de stress van vandaag de dag lekker achter je laten en ben je voortaan ook nog eens veel beter bestand tegen alle drukte die gedurende de dag op je afkomt.

•  Voel jij je al een tijdje moe, futloos en gespannen?
•  Heb je moeite met concentreren en ben je snel geïrriteerd?
•  Merk je dat je het gevoel hebt iedere keer zoveel te ‘moeten’ doen?

 

Dan is deze challenge echt iets voor jou!

 

Misschien heb je al eens gehoord of gelezen dat wandelen goed is tegen stress. En heb je je daarom zelfs al eens voorgenomen om te beginnen, maar komt het er iedere keer niet van.

•  Je hebt steeds weer een excuus, stelt het uit of vergeet het daarna weer
•  Je bent al eens begonnen, maar uiteindelijk toch weer gestopt
•  Denkt: ‘Waar moet ik de tijd vandaan halen, ik heb al zoveel te doen’

 

Dan is deze challenge juíst geschikt voor jou!

 

Hoe werkt de challenge?

Twee weken lang krijg je van mij om de dag een korte videotip in je mailbox, waarin ik je help en motiveer om het wandelen langzamerhand op te bouwen naar een half uur per dag.

Ik beloof je dat ik je hiermee laat ervaren dat het veel makkelijker is op te bouwen dan je in eerste instantie denkt. Daardoor ga je al snel de vele voordelen van het wandelen ondervinden.

Je zult merken dat je aan het eind van die 2 weken niet meer zonder kan en wil, omdat je je veel beter bent gaan voelen en een stuk lekkerder in je vel zit.

Je voelt je fitter, energieker, kan je weer beter concentreren, weet weer welke dingen echt belangrijk zijn om te doen en welke niet en hebt weer rust en ruimte in je hoofd gekregen.

 

Neem jij de uitdaging aan?

 

Meld je dan snel aan, door hieronder op de button met ‘Ja ik doe mee met de challenge’ te klikken, dan gaan we 17 maart van start!

Je ontvang dan mijn eerste videotip, waarin ik je laat weten hoe je ervoor kunt zorgen dat de start makkelijker en simpeler is dan je in eerste instantie misschien dacht. Hoe? Dat hoor je in de eerste videotip!

Nadat je onderaan op de button hebt geklikt, vul je je naam en e-mailadres in en ontvang je binnen een minuut een mailtje in je mailbox met een bevestigingslink. Als je op die link klikt is je aanmelding geregistreerd.

Let op: Soms komt mijn mail in je spambox of bij reclame terecht. Check deze als je mijn mailtje niet kunt vinden. Let hier dan ook op bij het ontvangen van de eerste videotip op 17 maart!

Ja, ik doe mee met de gratis challenge!

 

Plaats een reactie