Miriam Dijst Coaching
voorkom een burn-out

Valt het je op dat je je vaak wat onrustig kan voelen, een beetje gejaagd lijkt het wel. Dat je hoofd zo vol kan aanvoelen en  je ook niet zo goed in je energie zit. En ’s avonds komt het soms voor dat je al bijna in slaap valt als je nog niet eens op bed ligt.

En eigenlijk is dat ook niet zo gek bedenk je je nu misschien, je hebt het gewoon druk en het zal vast wel weer overgaan.

Maar toch, je hoort wel eens dat iemand ‘ineens’ thuis komt te zitten met een burn-out en dat is wel het laatste wat je voor jezelf zou willen.

  • Alleen, wat is nou precies een burn-out, hoe herken je dat en wat zijn de symptomen en signalen?
  • En hoe herken je de stress-signalen bij jezelf? Iedereen zit tenslotte anders in elkaar en reageert op een andere manier.
  • En stel dat jouw stressklachten toch erger zijn dan je in eerste instantie dacht, wat doe je dan? Hoe voorkom je dan dat je thuis komt te zitten?

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens mijn online workshop op
woensdag 18 maart om 19.30 uur

Daarnaast leg ik je ook uit hoe je stress-systeem werkt, dan begrijp je wat voor effect dit op je brein en je lijf heeft en dus ook op hoe je je voelt. Vertel ik je hoe je stress-systeem ervoor zorgt dat je ‘oogkleppen’ op krijgt en daardoor de signalen bij jezelf pas zo laat herkent. En ik leg je uit wat de invloed van je gedachten op je stress-systeem is en hoe dat anders kan.

Met andere woorden: Hoe je voorkomt met een burn-out thuis te komen zitten

Deze workshop is helemaal gratis en volg je gewoon online, dus via je laptop of mobiel. Kan je lekker thuis op de bank blijven en hoef je daarvoor de deur niet uit. Wel zo handig!

Heb je interesse en ben je nieuwsgierig wat deze workshop voor je kan betekenen, meld je dan gelijk aan door hieronder je gegevens in te vullen, dan zie je me op de 18e!

P.S. De workshop duurt ongeveer een uur

 


 

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres