Miriam Dijst Coaching
workshop Miriam Dijst Coaching

Vermoeiend soms, al die gedachten die de hele dag maar door je hoofd heengaan.

Over wat je allemaal nog moet doen, je afvragen of het zo handig was dat je gisteren ‘ja’ hebt gezegd om dat snel nog te regelen of hele scenario’s in je hoofd verzinnen over hoe dat gesprek morgen gaat lopen. En dan komen er tussendoor ook nog van die ‘O ja, niet vergeten’ dingetjes naar boven.

Het lijkt wel of er geen eind aan komt …

 

Een vol hoofd kost energie

Zo’n vol hoofd met al die gedachten kost ongemerkt heel veel energie. En juist in deze winterperiode, wanneer je je wat meer moe kan voelen dan anders, is dat helemaal niet handig. Veel fijner om je energie te besteden aan dingen die je wél leuk vindt.

Op het moment dat je hoofd rustiger is, ervaar je minder stress, kan je je beter concentreren en voel je je veel minder gejaagd.

Alleen, hoe doe je dat?

 

Workshop ‘Van mind full naar mindful’

Dan heb ik goed nieuws, want dat leer ik je woensdag 26 februari tijdens de workshop ‘Van mind full naar mindful’.

We gaan dan in op het leren herkennen van je gedachten, hoe je die los kunt laten en hoe je meer rust in je hoofd krijgt door je brein te ontspannen. Je zal tijdens de workshop al gelijk het resultaat hiervan gaan merken.

Dus, wil je die eindeloze gedachtestroom leren stoppen? Wil je je rustiger in je hoofd voelen en daardoor meer ontspannen?

Meld je dan gelijk aan voor deze leuke en vooral ook praktische workshop!

 

Waar?

In mijn coachruimte op De Trompet 1000 in Heemskerk

Wanneer?

Woensdag 26 februari om 19.30 uur (de workshop duurt ongeveer 2 uur)

Kosten?

Die bedragen € 20,– per persoon. Maar …. weet je nog iemand voor wie deze workshop ook interessant kan zijn en komt die met je mee, betalen jullie samen € 20,–

Hoe je je aanmeldt

Dat doe je door hieronder je gegevens in te vullen. Ik neem dan via de mail nog even contact met je op. Heb je dan een 2e persoon die je nog wilt aanmelden, kan je dat daarna aan mij doorgeven.

 P.S. De workshop is voor maximaal 10 à 12 personen

 

Naam

E-mail

 

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres