Miriam Dijst Coaching
online workshop Van mind full naar mindful

Vermoeiend soms, al die gedachten die de hele dag maar door je hoofd heengaan.Miriam Dijst Coaching

Over wat je allemaal nog moet doen, of het zo handig was dat je ‘ja’ hebt gezegd om die extra werkzaamheden naar je toe te trekken of hele scenario’s in je hoofd bedenken over hoe dat gesprek morgen gaat lopen. En dan komen er tussendoor ook nog van die ‘O ja, niet vergeten dingetjes’ naar boven.

Het lijkt wel of er geen eind aan komt …

Het zorgt ervoor dat je je overvraagd voelt. Is het niet op je werk, dan is het wel door je partner, je vrienden of vriendinnen of de eisen die je aan jezelf stelt. En dat maakt dat je irritatiegrens steeds sneller bereikt is.

 

Een vol hoofd kost ongemerkt veel energie

Eigenlijk herken je jezelf zo niet, het lijkt wel of al die gedachten en dat gepieker de laatste tijd steeds erger is geworden. Het valt je ook op dat je je steeds minder goed kunt concentreren, juist omdat je hoofd zo vol aanvoelt. En dat is lastig, want je wilt alles graag zo goed doen.

Dus probeer je je nog beter te focussen, maar merk je dat alles daardoor nog langer duurt en zie je je to-do lijstje alleen maar langer worden in plaats van korter. En dat veroorzaakt stress! Je hoofd loopt over en je hebt tijd tekort. En dan heb ik het nog niet eens over de tijd die je niet kunt vinden voor jezelf en voor de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Je kunt daar gewoon de energie niet meer voor opbrengen.

En dan hoor je mensen om je heen wel eens zeggen “Joh, doe niet zo moeilijk, laat het los, waar maak je je druk over”. Natuurlijk zou je zelf zou ook zo willen denken en die gedachten willen loslaten, maar op een of andere manier lukt het je gewoon niet.

 

Online workshop ‘Van mind full naar mindful’

Op het moment dat je hoofd rustiger is, ervaar je minder stress, kan je je beter concentreren en voel je je veel minder gejaagd. En natuurlijk is het veel fijner om de energie die je daarmee bespaart te besteden aan dingen die je wél leuk vindt in plaats van aan dat gepieker.

Tijdens mijn online workshop ‘Van mind full naar mindful’ op donderdag 10 december om 19.30 uur, ga ik je leren hoe je je aandacht veel meer kunt houden bij de dingen die voor jou belangrijk zijn om te doen. Om alles wat er in je hoofd rondgaat en je energie kosten, ook inderdaad meer los te kunnen laten. Dat maakt het thuis en op je werk gelijk een stuk makkelijker en meer ontspannen. Je kan dan weer veel meer van de dingen genieten, en dat ontbreekt er de laatste tijd wel eens aan.

We gaan in op het leren herkennen van je gedachten, hoe je ervoor kunt kiezen om daar wel of geen aandacht aan te geven en hoe je daarmee ook je brein leert te ontspannen. Kan er eindelijk wat meer rust komen in je hoofd en in je lijf. En we gaan hier op een hele praktische manier mee aan de slag.

Dus, wil je die eindeloze gedachtestroom leren stoppen? Wil je je rustiger in je hoofd voelen en daardoor ook meer ontspannen?

Meld je hieronder dan gelijk aan voor deze leuke en
praktische workshop op donderdag 10 december om 19.30 uur!

 

Je volgt deze online workshop dus gewoon thuis, via je laptop of mobiel. En het leuke is dat je me tijdens de workshop via de chat jouw vragen kunt stellen en ik deze gelijk live kan beantwoorden. De workshop is helemaal gratis en duurt ongeveer 1½ uur.

 

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres