Nu je deze vraag zo ziet staan ‘Ben ik overgevoelig of heb ik last van stress?’, denk je misschien ‘Ja, hoe zit dat eigenlijk bij mij?’
Je merkt namelijk dat je al wat langere tijd stress ervaart en dat het je maar niet lukt om je stresslevel te laten dalen.

 

Al die prikkels die op je afkomen

Dat valt je vooral op, op die momenten dat je te veel tegelijkertijd moet doen en er daardoor te veel prikkels op je afkomen. Misschien dat je niet altijd laat blijken dat je daar last van hebt, maar van binnen voel je het wel. Je raakt het overzicht kwijt, alles voelt aan als moeten en je hoofd is overvol. En het lijkt wel of al die gedachten die daarmee samengaan, niet meer te stoppen zijn. Er komt gewoon geen eind aan.

Je zou dit zo graag anders willen, maar weet alleen niet hoe …

Het veroorzaakt een onrustig en wat gejaagd gevoel en is nog eens vermoeiend ook.

 

Je stress-systeem wordt dan geactiveerd

Miriam Dijst CoachingEn ja, als dat af en toe gebeurt, is dat eigenlijk niet zo erg. Dan heb je daarna de tijd om te herstellen van die prikkels, krijg je het overzicht weer terug en kom je tot oplossingen. Maar wanneer dit regelmatig voorkomt, wordt je stress-systeem keer op keer geactiveerd. En dat heeft tot gevolg dat adrenaline op een gegeven moment op een constant hoog niveau in je lichaam aanwezig blijft met alle gevolgen van dien.

Hoe fijn zou het dan zijn wanneer je je weer energiek voelt en zin hebt om leuke dingen te ondernemen en daar ook van kunt genieten? Dat je je lekker ontspannen voelt en tijd hebt om dingen voor jezelf te doen wanneer je daar behoefte aan hebt? Dat er weer rust en ruimte in je hoofd is?

 

Masterclass ‘Ben ik overgevoelig of heb ik last van stress?’

Dan heb ik goed nieuws voor je, want de antwoorden op deze vragen komen allemaal terug tijdens mijn Masterclass ‘Ben ik overgevoelig of heb ik last van stress?’

Ik heb 2 mogelijkheden voor je om aan deze Masterclass deel te nemen, namelijk op maandag 13 februari om 19.30 uur of op woensdag 15 februari om 09.30 uur

Ik ga je dan precies vertellen:

  • Hoe die overgevoeligheid en overprikkeling tot stand komt
  • Wat je op die momenten nodig hebt om die prikkels te verlagen
  • Dat je eigen gedachten invloed hebben op het aantal prikkels dat je ervaart
  • Hoe je op een andere manier met die gedachten kunt omgaan
  • Wat jouw stress-signalen hierdoor zijn
  • Wat je vervolgens nodig hebt om je stresslevel te laten dalen

Want zeg nou zelf, constant een gevoel hebben van druk en gehaast zijn, te weinig tijd hebben, van alles moeten en niet eens meer tijd voor jezelf, dat is best wel zwaar. En dat is jammer, je leven kan zoveel leuker en fijner zijn dan dat!

 

Dat is echt te leren

Ik heb dat tenslotte zelf ervaren. Mijn eigen proces om hieruit te komen toen ik nog een vaste baan had, en daar nog niet de juiste hulp voor was, heeft zo’n 4 jaar geduurd! Als stress en burn-out coach, weet ik inmiddels dat dit echt niet zo lang hoeft te duren. Je moet alleen leren hoe je op een andere en betere manier voor jezelf kunt zorgen, zodat je op een goede manier met die overgevoeligheid en al die prikkels die op je afkomen kunt omgaan.

Dat kan ik je als geen ander leren!

En het leuke van zo’n Masterclass via een webinar, is dat je me via de chat al jouw vragen hierover kunt stellen en ik ze gelijk live kan beantwoorden.

De Masterclass is helemaal gratis, duurt ongeveer 5 kwartier en volg je online, dus gewoon via je laptop of mobiel 😊

 

Aanmelden

Aanmelden doe je door onderaan deze pagina op de button te klikken en daarna je gegevens in te vullen. Je krijgt dan een bevestigingsmail waardoor je weet dat ik je aanmelding ontvangen heb en je online plekje gereserveerd is.

Mocht je die mail niet ontvangen, dan is deze in je spambox of bij reclame terecht gekomen, dus hou dat even in de gaten.

Zie ik je dan?
Leuk als je erbij bent! 😊