Miriam Dijst Coaching

Wat een jaar hebben we gehad hè, wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken …

Dat we kerst in een hele kleine kring zouden vieren, boodschappen doen met een mondkapje op normaal is geworden, online vergaderen of trainingen inmiddels helemaal in ons systeem zit en we thuis ‘uit eten’ gaan en filmpjes kijken alsof we in een bioscoop zitten.

En natuurlijk, ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’ zoals iemand ooit eens heeft geroepen ….

Dus ben ik me ook wel bewust van de verbinding die ik het afgelopen jaar om me heen heb gevoeld met de mensen om mij heen en met mijn gezin. Ben ik dankbaar dat mijn ouders deze tijd tot nu toe goed zijn doorgekomen. Heb ik ontdekt dat tijd voor mezelf belangrijk is, maar sociale contacten en leuke uitjes toch ook echt energiegevers voor mij zijn.

Daarbij heb ik bedacht wat ik naar aanleiding van zo’n ‘bijzonder’ jaar als 2020 nou voor jou zou kunnen doen. Om je een hart onder de riem te steken en ervoor te zorgen dat je ondanks alles wat er is gebeurd en ondanks dat we nog niet uit deze situatie zijn, toch helemaal zin krijgt in 2021!

En dat is een hele mooie ontspanningsoefening geworden van zo’n 20 minuten. Hiermee neem ik je even helemaal mee om alle ballast van 2020 achter je te laten, waardoor je met een licht, vrij en ontspannen gevoel 2021 in kan gaan.

Je vindt ‘m hieronder, klik op de play-toets en dan kan de ontspanning beginnen. Zorg dan wel dat je een plekje voor jezelf hebt gevonden, waar je lekker rustig kan zitten of liggen.

Dus ik zou zeggen, doe er je voordeel mee. Neem en gun jezelf een moment hiervoor, zodat jij straks helemaal klaar bent voor een geweldig mooi nieuw jaar!

 

 

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres