Miriam Dijst Coaching
Miriam Dijst Coaching
  • Voel je je moe en heb je weinig energie om iets te ondernemen?
  • Merk je dat je hoofd overvol zit en je vaak niet met je gedachten erbij bent?
  • Voel je je overbelast en kom je tijd tekort om alles te doen?
  • Kan je naast je werk, te weinig aandacht geven aan je kinderen, partner en vrienden?
  • Wil je alles graag goed doen, maar lukt dit niet meer?

Hoe mooi zou het dan zijn als je wel weer voldoende tijd en energie hebt om te doen wat je graag wilt doen. Dat je weer ontspannen en relaxed bent en je hoofd lekker licht aanvoelt. Dat je weer heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Dat je weer tijd voor jezelf kunt vrijmaken voor je hobby’s, voor de mensen om je heen of om lekker sportief bezig te zijn.

 

Dit hoeft niet bij een droom of verlangen te blijven …

 

Via Miriam Dijst Coaching snel weer in je kracht en energie!

 

Ik ben de juiste persoon om jou te begeleiden dit verlangen te realiseren en je weer optimaal te voelen. Ik weet als geen ander wat het is om je overbelast te voelen en constant het idee te hebben tijd tekort te komen.  Had ik in die periode maar zelf een coach gehad …
Dan had het proces niet zo lang hoeven duren om erachter te komen hoe ik ervoor kon zorgen weer voldoende energie te hebben, weer tijd voor mezelf kon vrijmaken en me lekker relaxed te voelen.

Via een coachingstraject begeleid ik je om binnen 4 à 5 maanden via gemiddeld 7 gesprekken jouw verlangen om te zetten in een doel en dit te realiseren. Afhankelijk van wat bij jou de oorzaak van je klachten is, werken we bijvoorbeeld aan het beter leren aangeven van je grenzen, een betere balans tussen werk en privé te creëren of je perfectionisme meer te leren loslaten. Maar ook een losse sessie coaching behoort tot de mogelijkheden.

Met het stellen van de juiste vragen, mijn expertise met betrekking tot de aanpak van stress en burn-out klachten en mijn eigen ervaringen, kan ik jou als geen ander bij dit proces begeleiden. Via coaching laat ik je nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken om je weer optimaal te voelen waardoor je vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

 

Twijfel daarom niet langer …

 

kijk wat ik jou kan bieden of maak een afspraak om vrijblijvend van gedachten met mij te wisselen wat coaching voor jou kan betekenen.

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens en je ontvangt 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mail