Miriam Dijst Coaching
Miriam Dijst Coaching

Twijfel je of een coachingstraject iets voor je kan zijn of wil je eerst eens ervaren wat coaching voor jou kan betekenen? Dan is een losse sessie een hele goede optie. Het is een laagdrempelige manier om met coaching in aanraking te komen en de voordelen hiervan te ondervinden.

 

Je kunt kiezen uit de volgende sessies:

‘In sneltreinvaart naar nieuwe inzichten’

We bespreken in ‘sneltreinvaart’ (speedcoaching) wat jou momenteel bezig houdt en waarbij je het gevoel hebt ‘stil’ te staan. Je kunt maar geen keuze maken of besluit nemen. In je hoofd ben je er steeds mee bezig, maar je merkt dat veel erover nadenken je niet leidt naar een oplossing.

Door de juiste vragen te stellen haal ik je uit jouw vaste denkpatroon en kom je zo wél tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Daarmee kan je vervolgens zelf aan de slag om naar een oplossing toe te werken. Zie het als een behulpzaam duwtje in de goede richting, zodat je zelf weer verder kunt.

Tarief: € 70,–

 

Je krijgt hiervoor:

  • een sessie van 1 uur speedcoaching waarin je tot nieuwe inzichten komt en mogelijkheden ontdekt
  • een aantal actiepunten waarmee je verder aan de slag kunt

 

‘Wandel je hoofd lekker leeg’

Deze sessie doen we wandelend in het mooie duingebied van Heemskerk. Door wandelen ben je in beweging, waardoor alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook beter ‘in beweging’ komt. Daardoor kan je makkelijker over de dingen praten die jou momenteel bezig houden.

We bespreken waar je twijfel of probleem ligt. Door de juiste vragen te stellen haal ik je uit jouw vaste denkpatroon en kom je tot nieuwe inzichten. We gebruiken hiervoor op een speelse wijze ook de elementen van de natuur die we onderweg tegenkomen. Daarnaast bespreken we hoe je naar een oplossing toe kunt werken en welke actiepunten je daarvoor kunt ondernemen.

We starten bij duiningang Kraaiennest, de ingang tegenover De Patatoloog aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Halverwege maken we een tussenstop bij de Gasterij Kruisberg voor een bakje koffie of thee. Zo is deze sessie niet alleen leerzaam voor je, maar ook nog een leuk uitje!

Tarief: € 105,–

 

Je krijgt hiervoor:

  • een sessie van 1½ uur wandelcoaching waarin je tot nieuwe inzichten komt en mogelijkheden ontdekt
  • de richting naar een oplossing voor jouw probleem
  • een aantal actiepunten waarmee je verder aan de slag kunt
  • en als bonus: nieuwe energie door het wandelen en in de natuur zijn

 

‘Vergroot je werkplezier’

Heb jij nog plezier in je werk? Als je deze vraag met ‘nee’ beantwoordt, is het goed om te ontdekken wat de achtergrond hiervan is. Wat kan je hier zelf aan veranderen? Als je geen plezier meer hebt in je werk, krijg je daar ook geen energie meer van, levert je dat stress op en kan dat op de langere termijn zelfs leiden tot een burn-out.

Dit kan je voorkomen door na te gaan hoe jij meer werkplezier kunt realiseren. Via een speelse methode begeleid ik je bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en oplossingen. We gaan na wat jouw specifieke motieven zijn om te werken en wat jij kunt doen om het plezier in je werk te vergroten. Met deze nieuwe inzichten kan je daarna zelf met de actiepunten aan de slag.

Tarief: € 70,–

 

Je krijgt hiervoor:

  • een sessie van 1 uur coaching waarbij je tot nieuwe inzichten en mogelijkheden komt om je werkplezier te vergroten
  • een aantal actiepunten waarmee je verder aan de slag kunt

 

‘Verminder zelf eenvoudig spanningsklachten’

Je kent dat vast wel, dat je bijvoorbeeld ineens ergens van schrikt, uit het niets boos wordt of je zomaar heel verdrietig voelt. Achteraf vind je dan vaak dat je wat hebt overdreven. Zo’n sterke emotionele reactie ontstaat door een bepaalde gebeurtenis of situatie die deze emotie ‘triggert’. De emotie die wordt opgeroepen is zo sterk vanwege eenzelfde soort emotie die je eerder in je leven niet goed hebt verwerkt. Dat komt nu eenmaal voor, daar hebben we allemaal last van. Als dit alleen op een gegeven moment spanningen en stress gaat opleveren, is het handig om dit aan te pakken. Via EFT (Emotional Freedom Techniques) gaan we ervoor zorgen dat de trigger die de emotie oproept heel eenvoudig verdwijnt en daarmee ook de bijbehorende spanningsklachten.

Tijdens deze sessie gaan we allereerst na wat jouw specifieke klachten zijn en van welke sterke emotie je last hebt in je dagelijks leven. Vervolgens leg ik je uit wat deze techniek inhoudt en gaan we hiermee aan de slag. Dat betekent dat ik je leer waar op jouw lichaam (voornamelijk hoofd en borstgebied) je stress- en spanningspunten liggen. Dit zijn punten die verband houden met de meridianen (energiebanen) in jouw lichaam. Door het zachtjes kloppen op deze meridiaanpunten (dat doe je bij zelf), zorg je ervoor dat de spanning vermindert en de energie weer gaat stromen. Ik leer je deze techniek op een juiste manier toe te passen, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunt.

Tarief: € 70,–

 

Je krijgt hiervoor:

  • een sessie van 1 uur EFT-coaching waardoor de betreffende emotie en bijbehorende spanning verdwijnt
  • training om deze methode voor jouw specifieke probleem op jezelf toe te passen

 

Aanmelden voor een losse sessie

Ben je geïnteresseerd in een van de coachingsessies?
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en waar je voorkeur naar uitgaat.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Naam

E-mail

In sneltreinvaart naar nieuwe inzichtenWandel je hoofd lekker leegVergroot je werkplezierVerminder zelf eenvoudig spanningsklachten

Plaats een reactie

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres