Miriam Dijst Coaching
lente-coach-wandeling

De natuur staat alweer volledig in bloei, prachtig om te zien, de energie straalt ervan af! Tijd voor een heerlijke lente-coach-wandeling om zelf ook nieuwe energie op te doen!

 

Lente-coach-wandeling

In deze tijd van het jaar kan je een energie-boost goed gebruiken. Een mooi moment om, net als de lente, zelf ook weer tot bloei te komen. Dat doe je door even tijd voor jezelf vrij te maken, los van alle beslommeringen en verplichtingen. Jezelf opladen door op een ontspannende manier te genieten en je hoofd lekker rustig te wandelen.

​Tijdens de lente-coach-wandeling laat ik je een nieuwe vorm van wandelen ervaren, waardoor je stress lekker achter je kunt laten en voortaan ook veel beter bestand bent tegen alle drukte die de hele dag op je afkomt.

Ben je hier helemaal klaar voor?


Meld je dan snel aan voor deze heerlijke lente-coach-wandeling
  in het duingebied van Heemskerk!

 

We starten om 10.00 uur met de wandeling en eindigen rond 12.15 uur. Tussendoor hebben we een paar korte stops, die ik gebruik om je leuke en verrassende inzichten op te laten doen. Daarnaast krijg je nog een paar super goede tips mee om je thuis ook energieker en meer ontspannen te voelen. En natuurlijk maken we ook een tussenstop bij Gasterij Kruisberg voor een lekker bakje koffie of thee.


Ik heb er zin in! Zie ik je op 11 mei?

Update vrijdag 10 mei: Ik heb nog 3 plaatsen beschikbaar!

 

Reacties deelnemers eerdere coach-wandelingen

  • Een hele mooie en inspirerende wandeling, gaf me echt rust
  • Heerlijke wandeling met duidelijke en to-the-point tips voor ontspanning
  • Ik heb er echt van genoten en neem me voor ook zelf vaker te gaan wandelen
  • Hele ontspannende wandeling en leuk om dit met een klein groepje te doen
  • Lekker relaxed thuis gekomen en een fijne ontspannen dag verder gehad

 

Informatie en aanmelden

Wanneer
Zaterdag 11 mei van 10.00 uur tot ongeveer 12.15 uur.
(Graag uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig zijn)

Waar
We verzamelen op de parkeerplaats bij duiningang Kraaiennest, dat is de ingang tegenover De Patatoloog aan de Rijksstraatweg in Heemskerk.

Wat meenemen
Duinkaart voor het Noordhollands Duinreservaat. Heb je nog geen duinkaart, dan kan je die hier vooraf online kopen. Een dagkaart kost € 1,80.
Verder kan je een flesje water meenemen voor onderweg, je mobiel om foto’s te maken en eventueel een vuilniszak om bij een stop op te zitten.

Kosten
€ 15,– per persoon (inclusief iets te drinken bij Gasterij Kruisberg)

Aanmelden
Aanmelden en betalen doe je hier
, dan is alles gelijk geregeld en ontvang je de factuur als bevestiging in je mailbox. Heb je nog vragen, dan kan je me hier een mailtje sturen.

 

Plaats een reactie