Miriam Dijst Coaching
je hoofd en jezelf rustig houden

Wat een bizarre tijd leven we nu hè!

Al het nieuws, al die veranderingen, er komt ineens heel veel op je af. Misschien ben jij ook wel een van de velen die momenteel thuis aan het werk is en ontdek je dat het best lastig is om dan de balans te houden tussen werk en privé. Of moet je juist op je werk aanwezig zijn, is het daar nu ontzettend druk en vraagt dat veel van je.

Heb je dan ook nog kinderen thuis zitten, ben je ineens benoemd als juf of meester en moet je ze tussen de bedrijven door ook nog begeleiden bij hun lessen voor school. En waar blijft dan de tijd voor jezelf? Je yoga- of sport uurtje, je uitjes en de live sociale contacten, je zal dat allemaal best missen. Dat merk ik bij mezelf ook.

 

Onzekerheid zorgt voor stress

En even op deze stand doorgaan zal je waarschijnlijk wel lukken, maar hoe lang gaat dit alles nog duren?

Juist die onzekerheid maakt het lastig, zorgt ervoor dat je gedachten alle kanten opvliegen en dat veroorzaakt onrust en stress. Ik denk dan ook dat de vraag ‘Wat nou als ….’, een van de meest gestelde vragen van de afgelopen weken zal zijn.

In deze tijd zie ik het dan ook als mijn taak om degenen die dit lastig vinden hier doorheen te leiden. Alles rondom stress en hoe je daarmee omgaat is tenslotte mijn specialisatie. Ik zorg er ook voor dat mijn coachklanten op een zo goed mogelijke manier door deze periode komen, daar ben ik voor. En dat wil ik ook graag voor jou doen.

 

Hoe ga jij hier in je hoofd mee om?

Dat alles rondom het corona-virus een impact op je, dat is logisch. Alleen is er wel een groot verschil in hoe je hier vervolgens in je hoofd mee omgaat. Laat je je leiden door al die gedachten die alle kanten opgaan of niet. Hoe rustig of onrustig je je door dit alles voelt, staat of valt namelijk met de gedachten die jij hierover hebt. En dat heeft weer consequenties voor hoe je je voelt.

Daarnaast kost zo’n vol hoofd met al die gedachten ongemerkt heel veel energie. Jammer, want je energie kan je in deze tijden beter aan nuttiger zaken besteden. Op het moment dat je hoofd rustiger is, ervaar je minder stress, kan je je beter concentreren, voel je je rustiger en minder gejaagd.

Wil je weten hoe je dit doet zodat je veel beter met deze situatie kunt omgaan?
Dan is mijn gratis webinar op donderdag 2 april echt iets voor jou!

 

Webinar ‘Hoe je in deze tijd je hoofd en jezelf rustig houdt’

Tijdens het webinar vertel ik je alles over hoe je voortaan je hoofd en jezelf veel rustiger kunt houden en je niet laat leiden door allerlei doemgedachten. Met een rustiger hoofd en een rustiger lijf kan je weer beter nadenken, voel je je energieker en meer ontspannen en kan je weer veel beter met je volledige aandacht zijn bij de mensen in je omgeving die waardevol voor je zijn.

En het leuke van zo’n webinar is dat je me via de chat al jouw vragen hierover kunt stellen en ik ze gelijk live tijdens het webinar kan beantwoorden.

Het webinar is helemaal gratis, duurt ongeveer 1½ uur en volg je online, dus gewoon lekker thuis. Hoef je de deur dus niet voor uit.

 

Aanmelden

Aanmelden doe je door hieronder je gegevens in te vullen. Je krijgt dan een bevestigingsmail waardoor je weet dat ik je aanmelding ontvangen heb en je online plekje gereserveerd is.

Mocht je die mail niet ontvangen, dan is deze in je spambox of bij reclame terecht gekomen, dus hou dat even in de gaten.

Zie ik je donderdag 2 april om 19.30 uur?

 

 

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres