Miriam Dijst Coaching
introductiedag Access Bars

Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en je lijf?
Merk je dat je al wat langere tijd last hebt van stress met alle klachten dMiriam Dijst Coachingie daarmee samengaan?
Dan is Acces Bars echt iets voor jou!

Heb je er nog nooit van gehoord, maar klinkt dat rust in je hoofd en lijf wel heel aantrekkelijk?

Dan heb ik nu voor jou de mogelijkheid om te ervaren wat een Access Bars behandeling voor je kan doen. Op zaterdag 28 november organiseer ik namelijk een speciale introductiedag.

Je kunt dan kennis maken met Acces Bars via een korte behandeling van een half uur. Normaal gesproken duurt een behandeling een uur. Maar om te ervaren wat het is en hoe je je daarna voelt, werkt zo’n korte behandeling heel goed.

 

Wat Access Bars inhoudt

In het kort uitgelegd werkt Acces Bars met 32 punten die zich op verschillende delen van je hoofd bevinden. Door steeds een combinatie van een paar van deze punten zachtjes aan te raken gedurende een aantal minuten, gaan de verbindingsbanen tussen deze punten stromen. Daar waar de energie op deze banen vastzat, kan dat zo worden losgelaten en kan het weer gaan stromen.

Dit zorgt ervoor dat er meer rust en ruimte in je hoofd komt, waardoor je je heerlijk ontspannen gaat voelen. Dat merk je vaak al tijdens of vlak na de behandeling. Daarnaast kan er, door het weer doorstromen van deze energie, ook allerlei spanningen over beperkende gedachten of overtuigingen worden losgelaten en daarmee ook de bijbehorende emoties. Deze veranderingen zijn vaak waarneembaar in de eerste weken na de behandeling.

Na een Acces Bars behandeling kan je bijvoorbeeld merken dat je minder last hebt van stress, piekeren, een vol hoofd, negatieve gedachten of een wat depressief gevoel. Je kunt je dus meer ontspannen voelen, rustiger in je hoofd en lijf, energieker of dat je merkt dat je makkelijker met zaken kunt omgaan waar je je eerst juist zorgen over maakte. Daarnaast kan het zo zijn dat je beter en dieper gaat slapen.

 

Introductiedag

Ik heb die dag ruimte voor 6 personen voor een sessie van een half uur. En natuurlijk zit hier ook een mooie introductieprijs aan vast. Voor deze introductie-sessie betaal je die dag namelijk maar € 20,–, terwijl de prijs voor een volledige sessie van een uur € 70,– bedraagt.

Dus heb je belangstelling, meld je dan snel aan,
zodat jij van één van die 6 plekjes gebruik kunt maken!

 

Locatie

De introductiedag vindt plaats in mijn coachruimte in Heemskerk, op het adres De Trompet 1000 (2e etage). Wanneer je het bedrijventerrein De Trompet 1 oprijdt, ga je daarna de eerste weg links. Aan het eind van deze weg zie je al gelijk het gebouw met nr. 1000 erop.

 

Aanmelden introductie-sessie

Heb je interesse, meld je hieronder dan gelijk aan door je gegevens in te vullen en de voor jou beschikbare tijden voor de sessie. Na je aanmelding neem ik snel contact met je op en hoor je of de afspraak op één van jouw gewenste tijden inderdaad door kan gaan.

Lijkt me leuk om je zaterdag 28 november te ontmoeten!

 

Update: nog 5 sessies beschikbaar!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres