Miriam Dijst Coaching
Masterclass

Een beetje stress is natuurlijk oké, dat heb je nodig om in de actiestand te komen of een goede prestatie neer te zetten. Het gaat dan om kortdurende stress, die na de actie of prestatie gelijk weer daalt.

Alleen is uit onderzoek gebleken dat maar liefst 88% van degenen die werken gewoon blijft doorgaan wanneer ze langere tijd last houden van stress. Zo’n periode kan oplopen van een paar weken tot een paar jaar. En dat is natuurlijk niet oké!

Dat zorgt op een gegeven moment voor allerlei fysieke en mentale klachten. En als je die ook negeert, zorgt dat er uiteindelijk voor dat je niet eens meer kúnt werken. Opgebrand dus!

 

In 6 stappen stress helemaal achter je laten

Merk je dat jij een van diegene bent die al wat langere tijd rondloopt met stress, maar heb je geen idee hoe je dit kunt veranderen? Dan is deze Masterclass écht iets voor jou!

Ik vertel je dan namelijk precies wat de 6 stappen zijn om stress voortaan helemaal achter je te laten en hoe je dit vervolgens in de praktijk brengt. Je zult zien dat je op die manier weer een leven krijgt dat lichter en ook nog eens leuker aanvoelt. Gewoon omdat je dan weer meer van alles kunt genieten.

Want zeg nou zelf, constant een gevoel hebben van druk zijn, te weinig tijd hebben, van alles moeten en niet eens meer tijd voor jezelf hebben, dat is best wel zwaar. En dat is jammer, je leven kan zoveel leuker en fijner zijn dan dat!

 

Hoe werkt het?

Deze Masterclass is helemaal gratis en volg je gewoon online, lekker op de bank terwijl je achter je laptop zit of via je mobiel zit te kijken. De Masterclass is live en dat is heel fijn, want mocht je dan vragen hebben, kan je ze me via de chatfunctie ook gelijk stellen. Super handig!

En het leuke is, om te vieren dat ik net naar een hele mooie en grotere coachruimte ben verhuisd, heb ik ook nog een hele speciale aanbieding voor je! Daar vertel ik je tijdens de Masterclass ook alles over.

Ik heb 3 mogelijkheden voor je om deel te nemen:
• woensdag 18 september om 09.30 uur
• woensdag 18 september om 20.00 uur
• donderdag 19 september om 20.00 uur

Ik heb er zin in, zie ik je dan?

 

Aanmelden

Aanmelden doe je snel en eenvoudig door hieronder je gegevens in te vullen.

Tip: Zet de datum gelijk in je agenda zodat je het niet vergeet!
(De Masterclass duurt ongeveer 1½ uur)