Miriam Dijst Coaching

Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees dan de ervaringen van klanten.

Evelien:
“Het belangrijkste wat ik in het traject met Miriam heb geleerd is dat goed meer dan goed is en dat je negatieve gedachten of piekergedachten niet zijn wie je bent. De combinatie van de persoonlijke gesprekken met de opdrachten uit de online training vond ik een hele fijne manier van werken. Ook dat de opdrachten via korte filmpjes werden uitgelegd, heel duidelijk zo en fijn om dit thuis te doen en toe te passen. Bij Miriam voelde ik pas voor het eerst de erkenning van mijn burn-out en voelde me daardoor serieus genomen. Dat had ik nog niet eerder bij anderen ervaren.”

Danique:
“In het traject met Miriam heb ik vooral geleerd dat ik naar mezelf mag luisteren en het niet alleen hoor, maar daar ook naar handel. Dus niet alleen maar ‘ja’ zeggen en het iedereen naar de zin willen maken, maar luisteren naar wat ik wil, wat ik kan en wat ik voel. Dat heeft mij vrijheid gegeven in mijn hoofd. Miriam heeft mij hierbij geholpen doordat ze betrokken is en daardoor snel te vertrouwen. Ze speelt in op situaties van dat moment. Dat is fijn, want het sluit daardoor precies aan op wat ik in die situatie nodig had. Ze is vindingrijk, positief en eerlijk, waardoor ze je weer nieuwe inzichten geeft.”

Renate:
“Ik ben tijdens het traject tot de ontdekking gekomen dat ik niet de hele wereld op mijn schouders hoef te nemen. De rust die Miriam uitstraalt en de manier van vragen stellen en het samenvatten aan het eind van het gesprek, vind ik sterke punten van haar. De herhaling die ze hierbij gebruikt vind ik prettig. Ik vind Miriam een hele warme en toegankelijke persoonlijkheid en denk dat ze meestal op gevoel/ intuïtie de goede richting van het gesprek kiest, waardoor ze iemand aan het denken zet en helpt om echt te kunnen reflecteren op gevoelens en gedachten. Ik ben blij dat ik met haar het traject ben aangegaan.”

Daisy:
“Het belangrijkste inzicht dat ik in het traject met Miriam heb opgedaan, is dat ik eigenlijk heel goed weet hoe ik me voel en of ik iets als prettig ervaar of niet. En ik heb geleerd daar ook naar te handelen. Ik vond het heel leuk om naast de persoonlijke gesprekken, de opdrachten uit de online training te doen. Ze zijn gemakkelijk uit te voeren qua tijd en moeilijkheidsgraad en ook ten aanzien van wat je brein op dat moment aankan. Juist door de combinatie van deze opdrachten en de persoonlijke gesprekken ging mijn herstel prima. Ik ben ontzettend blij dat je me zo goed hebt geholpen, dus dank daarvoor.”

Laura:
“Het coachingstraject bij Miriam heeft mij inzicht gegeven in mijn energiebalans en ik heb leren luisteren naar mijn gevoel en lichaam waardoor er meer rust is ontstaan. De gesprekken met Miriam waren heel praktisch en verhelderend.  Ze is eerlijk en duidelijk in contact en staat tegelijkertijd naast je waardoor het echt vertrouwd voelt.”

Jennifer:
“Het belangrijkste dat ik tijdens het coachingstraject heb geleerd is dat ik mijn stem mag gebruiken. Ik doe er toe en ik mag gezien en gehoord worden. Coaching was voor mij een groeiproces waarin ik mijzelf heb leren kennen en vooral meer van mijzelf ben gaan houden. De betrokkenheid van Miriam en de volledige aandacht die ze je biedt vind ik erg mooi. Vanaf de start heeft ze mij een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid gegeven. Het voelde met recht dat we samen het traject doorlopen hebben.”

Sandra:
“Door het coachingstraject bij Miriam weet ik nu hoe sterk ik eigenlijk ben. Ik geloof weer in mijzelf, heb veel meer veerkracht, leef in het nu en heb ontdekt dat mijn gedachten ook echt ‘mijn’ gedachten zijn, die ik best makkelijk kan aanpassen. Wat de sterke punten van Miriam betreft, vind ik dat ze rustig is, ze komt iedere keer terug op doelen, kan goed luisteren, vat het goed samen en daardoor voel ik me gehoord en begrepen. Daarnaast weet ze de vinger op de zere plek te leggen, is er ruimte voor een lach en het relativeren van gevoelens.”

Annette:
“Ik heb de gesprekken met Miriam als zeer prettig ervaren. Ze is eerlijk, duidelijk, kan zich goed inleven, luistert goed en geeft daarop feedback en is altijd goed voorbereid op het gesprek. Ik heb geleerd om meer om mezelf te denken, bij de gebeurtenissen stil te staan die ik heb meegemaakt, mijn eigen rol daarin en vooral ook om tijd voor mezelf te nemen.”

Lucas:
“Ik heb de gesprekken ervaren als gemakkelijk, flexibel en soepel. Af en toe confronterend op een goede manier. Miriam is niet bang om aan te geven waar de knelpunten liggen en legt verbindingen met wat ik eerder heb gezegd. Het belangrijkste wat ik tijdens het coachingstraject heb geleerd is om voor mijzelf te kiezen. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn energiegevers en –nemers en waar mijn waardes liggen wat werk betreft. Hiermee kan ik verder in wat ik in de toekomst wil gaan doen.”

Sue:
“In het coachingstraject bij Miriam heb ik vooral geleerd om mezelf meer centraal te stellen en het negatief denken los te laten. Ik ben door onze gesprekken vaak aan het denken gezet over bepaalde handelingen die ik zelf ‘normaal’ vond dat ik ze zo doe. Daardoor heb ik geleerd dat die dingen ook anders kunnen, waardoor ik losser ben geworden en zo meer rust ervaar. Ik heb de gesprekken als fijn ervaren, Miriam is eerlijk, duidelijk, open en straalt ervaring uit.”

Martin:
“De gesprekken met Miriam hebben mij enorm geholpen om het vertrouwen in mijzelf terug te vinden, mijn valkuilen en problemen te zien en hier wat aan te doen. Ik weet nu dat ik niet alles alleen hoef te regelen en op te lossen en ik kan en mag ook ‘nee’ zeggen. Ik heb ontdekt dat wanneer ik goed voor mezelf zorg, de rest bijna vanzelf ook goed gaat. Ik vind Miriam analytisch, ze kan ‘worstelingen’ relatief snel boven water krijgen en ze vervolgens als geen ander in mooie zinnen inpakken. Ik vond het coachingstraject een leuke en inspirerende samenwerking.”

Marije:
“Ik heb mijn doel voor het coachingstraject volledig gehaald. Coaching heeft hierin bijgedragen dat mij een spiegel werd voorgehouden, dat ik mijzelf hoorde praten en de interactie met Miriam was heel fijn. Ik heb geleerd om mezelf meer op de voorgrond te zetten en niet alleen aan een ander te denken, meer naar mijn gevoel te luisteren en vooral ook positiever te denken. In het begin van het traject heb ik me echt een tijdje heel rot gevoeld en keek daarom uit naar de gesprekken. Ik vind Miriam een warm persoon, vol aandacht, open en liefdevol.”

Astrid:
“Terugkomen na een burn-out is een moeizaam proces. Coaching van Miriam heeft ertoe bijgedragen dat ik mijn doel heb bereikt en mijzelf weer belangrijk vind. De verschillende opdrachten en oefeningen die zij geeft, helpen mij ook na het traject om alert te blijven en niet meer in mijn valkuilen te stappen. De gesprekken voert ze op een betrokken en luchtige manier, waardoor ik ook mijn gevoel voor humor weer heb teruggevonden. Miriam, bedankt daarvoor!”

Marieke:
“Miriam heeft mij veel geleerd, door haar luisterend oor, haar scherpe, soms ook confronterende vragen heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en handelen. Dit heeft gemaakt dat ik heb geleerd om beter naar mijzelf te luisteren en eerder keuzes te maken of grenzen te stellen die belangrijk zijn voor mij. Ik heb weer grip en plezier in mijn werk en er is een betere balans tussen werk en thuis. Dank!”

Madelon:
“Ik was een beetje sceptisch in het begin van het coachingstraject, maar het heeft me enorm veel inzichten gegeven waar ik heel blij mee ben. Mijn doel voor het traject heb ik gehaald en een aantal knopen kunnen doorhakken, wat mij veel rust heeft gegeven. Ik heb geleerd om dingen los te laten en op een andere manier te bekijken. Het heeft me veel steun gegeven bij het maken van verschillende keuzes.”

Joost:
“Ik vind Miriam een prettige coach, ze is een goede luisteraar, meelevend maar geeft wel haar eigen visie, geeft aandacht, de juiste inzichten, komt afspraken na en geeft goede en kritische feedback. Dat heeft mij geholpen om te leren mijn grenzen op tijd aan te geven, voor mijzelf op te komen waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid, verantwoording meer bij degenen te laten waar het hoort en zelf meer initiatieven te nemen.”

Dewi:
“Tijdens het coachingstraject heb ik de grip op m’n leven weer teruggekregen. Ik kan keuzes maken en heb het overzicht weer terug. Ik weet meer wat ik wel en niet wil en kan beter omgaan met de dingen die anders lopen. Dat heb ik voornamelijk geleerd door te leren dat ik niet verantwoordelijk ben voor anderen en alle taken op het werk beter te leren plannen. Bij de start van het traject had ik nooit durven hopen dat ik zoveel hieruit zou halen en me weer zo goed zou voelen. Met Miriams coaching is dit toch gelukt. Ze sloot iedere keer goed aan bij wat ik op dat moment nodig had. Ik voelde me gehoord en kon mezelf zijn. Verder heeft Miriam veel (mensen)kennis en is heel prettig en natuurlijk in het contact.”

Harma:
“Ik vind dat Miriam nuchtere dingen zegt op een inspirerende manier. Ze is open, eerlijk en rustig. Haar directe manier van coachen bevalt me heel erg. Het is een hele persoonlijke coaching en ik heb echt het idee dat ze het programma op mij heeft afgestemd. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en ik voelde me echt gehoord. Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik na een paar maanden al heel anders in het leven sta. Ik ben blij dat ik de beslissing genomen heb om dit traject te starten.”

Sylvia:
“Miriam kiest de positieve insteek, luistert goed en laat zien dat je met kleine stappen/veranderingen je leven een stuk leuker en meer ontspannen kan maken. Ze voelt goed aan wat de ander nodig heeft om deze stappen te kunnen maken. Ze straalt rust en vertrouwen uit, spiegelt en confronteert op een rustige manier met respect voor de ander. Ze creëert een sfeer die veilig voelt en waarbij we met plezier en humor hebben gewerkt aan mijn leerdoelen.”

Myriam:
“Ik vond het coachingstraject bij Miriam leerzaam, ondersteunend en stimulerend. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is zelfreflectie, via kleine stapjes naar mijn doel toe gaan en de lat voor mijzelf niet te hoog leggen. Door de coaching heb ik veel sneller resultaten bereikt, inzicht gekregen in mijn valkuilen en handvatten gekregen hoe om te gaan als het even iets minder gaat. Miriam voelt heel goed aan wat iemand op dat moment nodig heeft en ze motiveert je om in beweging te komen. Dank voor deze steun en begeleiding!”

 

Plaats een reactie

Gratis tips ontvangen voor een lekker ontspannen leven?

Vul dan je gegevens in en ontvang 1 x per 2 weken de Stress-weg-wijzer met leuke tips, interessante weetjes en inspirerende quotes
Voornaam
Achternaam
E-mailadres